Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu? Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut: “Doctorul a spus că am şanse doar cu…”

cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu

Otniela Sandu este concurenta de la “Ferma” care a reușit să fure privirile tuturor bărbaților datorită aspectului ei fizic. Dacă acum luptă cu ceilalți concurenți pentru marele premiu și își dorește să dovedească că este o persoană puternică, puține persoane știu cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu. 

Viața ei nu a fost întotdeauna una bună, încă din primele momente fiind pusă la mare încercare. Concurenta de la “Ferma” a povestit că primele zile din viața ei au fost critice, iar părinții au fost puși în fața unei decizii care ar fi putut să îi influențeze toată viața.

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu?

La o săptămână de la momentul în care a venit pe lume, părinții Otnielei Sandu au observat că aceasta nu se dezvoltă așa cum ar trebui. Medicii au examinat-o și au descoperit că articulația șoldului are o dezvoltare anormală, afecțiune care în termeni medicali poartă denumirea de luxaţie congenitală bilaterală. Părinții vedetei au fost sfătuiți să aleagă pentru ea operația, dar fără ca cineva să poată garanta că problemele de sănătate se vor rezolva.

“Am avut luxaţie congenitală bilaterală (dezvoltare anormală a articulaţiei şoldului – n.r.). Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea a vorbit cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. A vorbit cu doctorul şi am încercat acel aparat trei ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, a spus Otniela Sandu, potrivit click.ro.

Chiar dacă nu a fost operată, Otniela Sandu a reușit să se refacă complet cu ajutorul unei proteze, cu toate că timp de patru ani s-a deplasat cu dificultate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Otniela Sandu.

Foto: facebook

Citește și: 

Ți-o amintești pe Sandra? Uite cum arată astăzi regina muzicii disco a anilor 80

Keo spune adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Shakira și mama ei, ca două picături de apă. Cât de bine seamănă cele două!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete