Kate Middleton a tras o sperietură puternică din cauza prințului Louis. Ce s-a întâmplat?

Kate Middleton a tras o sperietură puternică din cauza prințului Louis. Cu toate că primește ajutor din partea celor din jur, există și momente în care trebuie să se ocupe singură de îngrijirea celor trei copii, sarcină care nu este tocmai ușoară.

Rolul de mamă este unul dintre cele mai frumoase din lume, dar implică și o mulțime de responsabilități, iar cu cât în familie există mai mulți copii, cu atât lucrurile se complică și mai mult. Kate Middleton este mama a trei copii și chiar dacă pare că deține controlul indiferent de situație, în realitate, lucrurile nu stau întotdeauna așa.

Kate Middleton a tras o sperietură puternică din cauza prințului Louis

Într-o vizită pe care a făcut-o la parcul Bletchley, ducesa de Cambrdige a oferit câteva detalii despre atmosfera din familia ei. Kate Middleton a vorbit despre mezinul familiei, prințul Louis, dezvăluind că la doar 1 an, acesta este foarte activ și reușește să îi țină tot timpul într-o stare de alertă. Acesta este principalul motiv pentru care ducesa a tras o sperietură groaznică.

Deși nu a precizat dacă micuțul a început să meargă sau nu, acest lucru ar putea fi dedus din situația în fața căreia a fost pusă ducesa și care a reușit să o alarmeze peste măsură. Mai exact, în momentul în care l-a lăsat pentru câteva clipe nesupravegheat pe prințul Louis, acesta s-a urcat în vârful unui tobogan.

“M-am întors cu spatele pentru câteva clipe și era deja în vârful toboganului. Nici nu aveam idee”, a spus Kate Middleton, potrivit marieclaire.com.

Așa cum era de așteptat, ducesa de Cambridge a fost cuprinsă de spaimă, gândindu-se pentru câteva secunde că prințul Louis s-ar putea accidenta grav.

Kate Middleton a demonstrat în nenumărate rânduri că este o mămică grijulie, iar atunci când merge alături de copii în spații verzi sau destinate celor mici, ducesa de Cambridge are tot timpul grijă ca aceștia să fie în siguranță.

Deschide galerie foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vești triste pentru fanii lui Britney Spears. Ce se întâmplă acum cu artista?

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu? Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut: Doctorul a spus că am şanse doar cu…'

Ți-o amintești pe Sandra? Uite cum arată astăzi regina muzicii disco a anilor 80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete