Rezultate simulare Bacalaureat 2018. Unde pot vedea elevii ce note au obținut la fiecare materie?

Rezultate simulare Bacalaureat 2018

Simularea examenului de Bacalaureat 2018 a avut loc în perioada 19-22 martie. În acest interval, elevii de clasa a XI-a și a XII-a au susținut probele scrise la Limba și literatura română, proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie și proba la alegere.

Rezultate simulare Bacalaureat 2018

Emoții mari pentru elevii de liceu care au susținut în urmă cu o săptămână simulările examenului de Bacalaureat 2018. Rezultatele obținute la fiecare materie vor fi afișate astăzi. Dacă în cazul examenelor notele sunt încărcate și pe site-ul Ministerului Educației, notele obținute la simulări nu vor mai fi postate pe site-ul instituției, ci vor fi afișate la fiecare unitate de învățământ.

Notele nu se contestă și nici nu vor fi trecute în catalog, cu excepția situațiilor în care elevii vor solicita acest lucru prin intermediul unei cereri scrise. Rezultatele obținute vor arăta nivelul de pregătire al elevilor și după publicarea notelor, acestea vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral. Astfel, vor fi luate cele mai bune măsuri, astfel încât  performanţele şcolare să fie îmbunătățite, iar elevii de clasa a XII-a să obțină cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat din acest an.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cât durează vacanța de primăvară 2018? Uite când se întorc elevii la cursuri

Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și bareme de corectare la Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie

Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și bareme de corectare la Biologie, Fizică, Chimie și Informatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie