Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun

Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun

Rexona iti rasplateste fidelitatea
Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea, campania „Rexona iti rasplateste fildelitatea” are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie – 4 august 2011.

Campania „Rexona iti rasplateste fidelitatea” vine in sprijinul persoanelor care folosesc mijloacele de transport in comun pentru deplasarile lor zilnice si achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie – 4 august, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-17.00. La fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie.

In plus, pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si vor avea ocazia sa se convinga de eficienta deodorantului antiperspirant folosit prin intermediului testerului antiperspirant oferit la fiecare tranzactie realizata la ghiseele intrate in campanie.

Avand o formula noua si un ambalaj modern, noua gama de antiperspirante Rexona ofera 48 de ore de protectie activa impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Noua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense™ System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului. Astfel, microcapsulele eliberate la aplicarea deodorantului antiperspirant Rexona se activeaza la fiecare miscare a bratului si se sparg eliberand parfum proaspat care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

Campania „Rexona iti rasplateste fidelitatea” se deruleaza in Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Arad, Oradea si Timisoara in parteneriat cu companiile de transport in comun aferente fiecarui oras in parte: RATB, RATP (Iasi), RATUC (Cluj), Tursib (Sibiu), CTP (Arad), OTL (Oradea) si RATT (Timisoara).

antiperspirant, roll on, Rexona Aloe Vera, Rexona Crystal

Ghiseele intrate in campanie si semnalizate cu mesajele Rexona sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – RATB: Universitate (Dunarea), Romana (Vanatorul), Unirii 1, Unirii 2, TVR, Big Berceni, Gara de Nord (Coloane), Obor, ASE, Perla.
  • Iasi – RATP: Universitate, Piata Unirii, Tg Cucu, Tudor Vladimirescu
  • Cluj – RATUC: Opera-Teatrul National, Mihai Viteazul, Memorandum, Piata Marasti
  • Oradea – OTLRA: Piata Rogerius, Intersectia Emanuel, Gara Centrala, Nufarul
  • Sibiu – TURSIB: Nufarul, Valea Aurie, Universitate
  • Arad – CTP: UTA, Fortuna, Podgoria, Gara, Piata Romana
  • Timisoara – RATT: Piata Libertatii, Piata 700, Grozavescu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri