Revista „Avantaje” la 15 ani

Revista Avantaje

Echipa de la inceputurile Avantajelor (de la stanga la dreapta): Razvan Radulescu, Catalin Trandafir, Daniela Palade Teodorescu, Gabriela Parvu, Claudiu Secareanu, Mirela Iordache, Ioana Stanciu, Calin Nae, Roxana Ciolan, Anne Marie Orban, Cristian Teodorescu, Dan Tudor, Mihaela Ursut, Mihaela Arsene, Elena Chelcan, Daniel Manta, Tony Gray – fondatorul revistei.

Amintiri de atunci, marturii de acum
Parca a fost ieri cand mica echipa de oameni trimitea la tipografie in Italia primul numar!

Ce tineri eram… unii dintre noi erau copii – la propriu!
Pentru ca aniversam 15 ani de la lansare, mi-am spus ca o calatorie in timp ne ve da o idee mai clara despre cat de mult s-a schimbat viata noastra in toti acesti ani. Noi am adunat in redactie fotografii din acea vreme si le-am comparat cu cele de acum. Ce de emotii ne-au napadit, cate amintiri, ce nostalgie, ce de rasete… Si cand te gandesti ca cea mai tanara colega a noastra, Catalina Ioancea, avea pe atunci doar 11 ani, totul pare neverosimil!

Cui ii (mai) e frica de inaintarea in varsta? Noua nu!
Cu siguranta eram mai tineri, se vede clar din fotografii, dar pe mine m-a frapat altceva, cel putin in ceea ce ma priveste. Cu greu m-am recunoscut, si nu din cauza diferentei de varsta, ci a diferentei de atitudine. Mai sigura pe mine, mai constienta de ceea ce sunt, mai increzatoare, „mai coapta“, cum ar spune inteleptii.

Poate datorita maternitatii (desi aceasta e destul de recenta), poate incercarile de tot felul prin care am trecut, poate datorita optimismului de care m-am „contaminat“ de cand lucrez pentru revista… Asadar, va provoc si pe voi la acest test de auto-evaluare si va invit sa trimiteti poze cu voi, cu impresii, cu revistele pe care le aveti, cu felul in care era viata voastra acum 15 ani. Eu am facut exercitiul acesta si mi-a prins bine.

Am constatat ca arat mai bine decat atunci cand aveam 24 de ani, vorbesc serios! E vorba de atitudine, de stil, de o alta perspectiva cu care abordez viata. Asa ca nu ma mai tem de inaintarea in varsta, asa cum o percepeam cu multi ani in urma, mult mai negativ, mai amenintator. Dimpotriva, abia astept anii care vor veni pentru ca acum stiu ce vreau, imi stiu limitele, imi cunosc punctele forte, privesc mult mai relaxata schimbarea.

Fa acest „experiment“ si scrie-ne despre tine. Astept mesajele voastre pe avantaje@edipresse.ro sau pe forumul www.avantaje.ro.

Scurt istoric – Episodul I

Revista Avantaje

1995

Revista Avantaje

1996

Revista Avantaje

1997

Revista Avantaje

1998

1995: Tirajul primului numar se epuizeaza in cateva zile. 1996: Numarul paginilor creste spectaculos, revista isi dubleaza tirajul. 1997: Se lanseaza concursul Femeia Anului, devenit apoi un eveniment de mare clasa. 1998: Prima relansare.

Cateva cititoare si forumiste s-au grabit sa raspunda invitatiei noastre, asa ca am facut o selectie de mesaje pe care le vom publica in zilele urmatoare. De asemenea, vom continua scurtul istoric al revistei Avantaje.

Text: Daniela Palade Teodorescu, redactor sef

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii