Regina Elisabeta a II-a, noi detalii despre sănătatea sa: „A decis să nu își asume…”

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat angajamentele planificate astăzi, 22 februarie, deoarece continuă să se recupereze de Covid-19. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, se confruntă în continuare cu „simptome ușoare asemănătoare răcelii' după ce a fost depistată pozitiv duminică.

Palatul a confirmat că Regina a ales să-și anuleze angajamentele virtuale în timp ce se izolează la Castelul Windsor, dar va continua cu „îndatoriri ușoare' precum semnarea documentelor.

Se înțelege că alte angajamente planificate pentru săptămâna viitoare vor fi decise zilele ce urmează.

„Deoarece Majestatea Sa încă se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, ea a decis să nu își asume angajamentele virtuale planificate astăzi, dar va continua cu sarcini ușoare', au declarat reprezentanții palatului, scrie The Sun.

De asemenea, aceștia au confirmat în weekend că va „continua să primească îngrijiri medicale' de la echipa sa de medici regali. Majestatea Sa a continuat să lucreze și a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui brazilian pentru inundațiile din țara sa de luni.

De asemenea, ea a felicitat echipa de curling a Marii Britanii pentru câștigarea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

Anunțul că regina are Covid a venit după ce ea a fost în contact direct cu Prințul Charles cu două zile înainte ca acesta să fie testat pozitiv pe 10 februarie. Cei doi s-au văzut la Windsor pe 8 februarie.

Întâlnirea a fost prima dată când s-au văzut de la Crăciun. Prințul a fost testat pozitiv pentru Covid două zile mai târziu, dar de atunci și-a revenit.

Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru Covid, Clarence House confirmând pe 14 februarie că Camilla s-a autoizolat. Majestatea Sa a fost văzută într-o formă bună când s-a întâlnit cu secretarii Serviciului de Apărare, pe 16 februarie.

În timpul întâlnirii, ea a folosit un baston și a spus că „nu se putea mișca' bine. Întrebată cum se simte, Regina Elisabeta a II-a, arătând spre piciorul stâng, a răspuns: „Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca'.

Ea a susținut, de asemenea, audiențe video cu ambasadorii pe 15 și 17 februarie.

Se pare că regina, care este la doar două luni distanță de a împlini 96 de ani, este testată în fiecare zi de medicii regali. De asemenea, se presupune că este triplu vaccinată. Surse spun că o mare parte din personalul de la Windsor în ultimele zile a fost diagnosticat cu Covid-19.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri