Ea este viitoarea REGINĂ!

Viitoarea Regină a Marii Britanii va fi…. Camilla Parker Bowles. Anunțul a fost făcut chiar de către

Regina Elisabeta a II-a a anunțat, cu câteva luni înainte să se stingă din viață, că viitoarea regină a Marii Britanii va fi Camilla Parker, soția fiului ei Charles, într-o adresă oficială care marca Ziua Aderării Majestății Sale la tron. Aceasta a spus că este „dorința ei sinceră' ca ducesa de Cornwall să fie cunoscută drept Regină Consoartă, îndeplinind astfel marele vis al Camillei de a deveni regină.

VIITOAREA REGINĂ CAMILLA, Majestatea Sa confirmă: Camilla va deveni regină atunci când Charles va prelua tronul

Camilla a primit în urma căsătoriei controversate cu Prințul Charles titlul de Ducesă de Cornwall, iar numele ei este Camilla Rosemary Shand, Parker Bowles fiind numele primului ei soț. Camilla este fiica cea mare a unui baron și a fost educată în școli superioare din Anglia, Elveția și Franța.

Camilla a lucrat ca secretară pentru câteva firme din West End – Londra, iar mai târziu a fost angajată ca recepționeră la firma de decorațiuni Sibyl Colefax & John Fowler din cartierul Mayfair. La un moment dat, Camilla a fost concediată de la unul dintre locurile ei muncă pentru că a făcut ceva ce mulți dintre noi am bifat: a fost concediată pe loc când s-a prezentat târziu la serviciu după o noapte de petrecere.

Tatăl Camillei, maiorul Bruce Shand, a fost ofițer în armata britanică iar mai apoi a intrat în afaceri cu vinuri începând să lucreze, totodată, cu familia regală. Titlul său oficial era Vice Lord Locotenent al East Sussex.

În urma anunțului oficial, Charles și Camilla s-au declarat „emoționați și onorați' de decizia privind viitoarea regină. Anunțul șoc al Majestății Sale, în vârstă de 95 de ani, a venit în timp ce Familia Regală sărbătorea jubileul de 70 de ani al aderării Reginei pe tron.

Cum arăta Camilla în tinerețe

Surse regale au spus că este dorința ei ca Ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută drept Regină Consoartă, ca o recunoaștere pentru munca ei în folosul Familiei Regale și pentru fericirea pe care i-a adus-o fiului ei. Fiii vitregi ai Ducesei de Cornwall, William și Harry, au primit și ei, vestea.

Într-o declarație oficială, regina a spus națiunii: „Rămân veșnic recunoscătoare pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi le oferiți în continuare. Și când timpul va decide, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți oferi lui și soției sale Camilla, același sprijin pe care mi l-ați oferit și mie. Și dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regină Consoartă.'

Onoarea primită de Camilla este o surpriză majoră, dat fiind că aceasta a primit cel mai mic titlu când s-a căsătorit cu Charles în urmă cu 17 ani. La acea vreme, oficialii regali credeau că există prea multă animozitate publică față de Camilla – căsătorită cu Andrew Parker Bowles între 1973 și 1995 – mai ales după moartea Dianei.

S-a născut pe 17 iulie 1947, pe numele Camilla Rosemary Shand, dar a devenit cunoscută în întreaga lume drept cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX, după ce a reușit să-i distrugă mariajul lui Charles. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Au ieșit împreună o perioadă și moștenitorul coroanei britanice era îndrăgostit lulea de ea, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a fost nevoit să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche.

Camilla era o tânără atrăgătoare pe vremea când l-a cucerit pe prinț. Chiar dacă amândoi s-au căsătorit, prințul Charles cu Lady Di și Camilla cu Andrew Parker Bowles, ei au continuat relația și s-a aflat totul despre idila lor în 1992. Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, iar în cele din urmă cei doi au devenit soț și soție în 2005.

Foto: Hepta

Citește și:

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Camilla Parker Bowles la festivitățile Zilei Comemorării?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri