Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

Cum intenţionezi să-ţi petreci acest sfârşit de săptămână? Îți facem noi patru sugestii: o piesă de teatru, o carte bună, un film și un desert fabulos.

Teatru

Singularity

Teatrul Mic și Teatrul de Artă București prezintă spectacolul 'Singularity', în regia Marianei Cămărășan. Piesa are la bază textul lui Cornel Mihai Ungureanu, Soții, prietene, amante', nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER, desfășurat sub egida Casei Regale a României.

Avanpremiera spectacolului are loc sâmbătă, 11 februarie, ora 20.15 și marți, 21 februarie, ora 19.15, la Teatrul de Artă București din str. Sfântul Ștefan nr. 21.Ceea ce se dezvăluie în spectacol este povestea întâlnirii, sub același cer și sub semnul aceleiași utopii, a unor oameni care își vor marca reciproc destinul. Personajele gravitează unele în jurul celorlalte, păstrandu-și totodată solitudinea, fără puterea de a se contopi sau pierde definitiv unele de altele.

Carte

“Domnii preferă într-adevăr blondele? Știința din spatele iubirii, sexului și atracției” 

De Jena Picott, Editura Trei

Domnii prefera intr-adevar blondele

De ce-și pierd bărbații capul atunci când se uită la o femeie frumoasă? De ce ești mai sexy când roșești? De ce crezi că partenerul tău e o persoană extraordinară, în timp ce pentru alții e un om banal?

La toate aceste întrebări știința, care nu se ocupă doar de statistici și procente, oferă răspunsuri surprinzătoare. Aflăm, de exemplu, că frumusețea îi influențează subliminal pe bărbați, că obrajii îmbujorați sugerează tinerețe, sănătate și interes față de persoana din fața ta, că femeile tind mai degrabă să-și înșele partenerii al căror miros nu le place. Și răspunsuri la întrebări care nu ți-au trecut vreodată prin cap:

De ce bărbaţii cu voce mai groasă ar putea avea mai mulţi copii?

De ce oamenii par mai atractivi atunci când îi priveşti în ochi?

De ce preferă bărbaţii pupilele mari?

Dansatorii buni oare sunt buni şi în pat?

Cum „creşte” creierul tău când eşti îndrăgostit?

Film

“Fifty Shades Darker”

Mie, personal, nu mi-a plăcut deloc Fifty Shades of Grey, dar i-aș mai acorda o șansă urmării acestuia – Fifty Shades Darker. Pe scurt, acțiunea se anunță astfel: în timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

Cel mai romantic desert

Catalog Le Consul

Broken heart of Ispahan – un desert în formă de inimă, din blat de macaroons cu aromă de trandafir de dulceață, sub care se ascunde o combinație inedită de înghețată și sorbet parfumat. Îl poți savura cu alesul inimii la restaurantul „Le Consul Haute Cuisine Haute Patisserie, în inima micului Paris.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte