Recapata-ti energia prin “Hrana vie” la Serendipity

Cursul va aborda schimbarile de alimentatie care ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de energie si a unei stari de sanatate perfecte.

Cursul este sustinut de Mihaela Gheorghita, trainer licentiat la “Tree Of Life Rejuvenation center” USA, si cuprinde o parte de informatii teoretice si o demonstratie practica.

Prima parte introduce participantii in principiile hranei vii si indica pasii necesari pentru o completa detoxifiere si transformare personala in numai 3 luni.

In cea de-a doua parte, cursantii sunt invatati sa pregateasca singuri mancaruri sanatoase si delicioase. Pentru a continua si acasa ce au invatat, participantii vor primi un manual care contine peste 50 de retete de hrana vie.

Cursul foloseste sistemul ADAM & EVA, un sistem de nutritie care include cele mai avansate, testate si autentice metode pentru atingerea greutatii dorite, detoxifierea corpului, marirea imunitatii si cresterea nivelului de energie.

Sistemul ADAM & EVA este structurat pe 7 directii: Atitudinea, Detoxifierea, Alimentatia, Miscarea si masajul, Energia, Vocatia si Altruismul.

Costul participarii este de 200 lei, iar rezervarile se fac la adresa [email protected]

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri