Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea “X Factor”. Care este motivul pentru care au luat această decizie?

Care este motivul pentru care Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea "X Factor"

După ce timp de șapte sezoane au fost gazda emisiunii concurs “X Factor”, Răzvan și Dani au decis să pună capăt acestui proiect. Cei doi prezentatori de televiziune au făcut public și motivul pentru care au luat această decizie, fără ca plecarea lor de la “X Factor” să influențeze matinalul pe care îl prezintă în cadrul aceluiași post de televiziune.

Care este motivul pentru care Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea “X Factor”?

Cu toate că multe persoane asociau imaginea celor doi prezentatori cu show-ul “X Factor”, Răzvan și Dani au luat decizia ca în acest an să renunțe la emisiune, urmând ca în locul lor să fie ales un nou prezentator. Fără să intre prea mult în detalii, cei doi au oferit și o declarație oficială referitoare la plecarea din fruntea emisiunii.

“Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentăm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie pură. Au fost şapte ani de poveşti de viaţă. Timpul trecut al verbului nu înseamnă pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat Răzvan și Dani.

Chiar dacă Răzvan și Dani au încheiat acest proiect, organizatorii au anunțat că emisiunea va fi difuzată în continuare începând din această toamnă, noul sezon venind cu o serie de schimbări atât în ceea ce privește echipa de producție, cât și din punct de vedere al conținutului.

Bianca Hriscu

Foto: Antena 1

Citește și:

Anunțul oficial făcut de familia regală britanică. Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții?

Detalii dureroase din viața lui Whitney Houston. Ce traume a suferit cântăreața în copilărie?

Serena Williams a trecut prin drama pe care o trăiește acum Meghan Markle. Sportiva a făcut dezvăluiri surprinzătoare

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete