Răsfață-te ca o celebritate!

Răsfață-te ca o celebritate!

Zilele obositoare de la job au un happy- ending dacă, după program, te bucuri de tratamentele tale preferate de înfrumusețare. O cină ușoară și delicioasă după și ești pregătită să întâmpini o nouă zi de provocări.

GETTs Hair Studio In City Residence e acel loc special, unde gasești toate serviciile de care ai nevoie pentru a te relaxa: poți apela la un hairstilist care să îți ofere sfaturi pentru o schimbare de look care să te avantajeze, te poți relaxa în cabina de cosmetică sau te poți  bucura de VIP Room, un concept invator în România. Ce reprezintă el și cum poate să transforme zilele obositoare în unele relaxate?

VIP ROOM - web resolution

În cadrul VIP Room te poți bucura de serviciul Head Spa, prin intermediul unității de  șamponare Yume, de la Takara Belmont, disponibilă în cabina de cosmetică.

Tehnologia pusă la dispoziția de către specialiștii Takara transformă un simplu proces de spălare a părului într-un ritual, aducând cu sine relaxare mentală și trupească. Acest ritual de ingrijire cuprinde 15 pași și este menit să îți aducă relaxare profundă.

Presopunctura exercitată asupra unor puncte specifice în zona capului induce dincolo de o relaxare profundă, o stimulare a centrilor responsabili cu irigarea scalpului, cu hrănirea pielii capului și întărirea rădăcinii firelor de păr.

Combinaţia între poziţia orizontală a corpului, gulerul de silicon şi alte 2 puncte de susţinere a capului tot din silicon, modul în care spătarul se întinde imitând mişcarea naturală a persoanei, scaunul mobil pentru asistent, posibilitatea reglării presiunii şi temperaturii apei, duce la creearea unei poziţii care permite ca spălatul să dureze oricât de mult, fără durerile cervicale generate de echipamentele de spălat normale. Așadar, dacă îți place masajul capilar, VIP Room e exact ce ai nevoie. Și poți sa beneficiezi de acest serviciu în timp ce asculți muzică de relaxare, datorită tehnologiei avansate Takara Belmont!

În cabina V.I.P poti beneficia de ritualurile Head Spa, de 30 sau 45 min, alte tratamente  capilare adaptate nevoilor tale (hidratare, întindere a parului) tratamente/ masaje faciale, iar datorită scafei YUME care se rotește, se poate continua serviciul de coafat acolo. Tot ce ai nevoie pentru o zi completă de răsfăț!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse