Radisson Blu aduce experienţa autentic germană a Oktoberfest la Bucureşti

În 2014 Autumn Fest', aflat la cea de-a sasea editie,  începe pe 22 septembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 6 zile, până pe 27 septembrie, în grădina interioară a celui mai mare hotel de lux din Bucuresti, Radisson Blu. Meniul, care include preparatele specific bavareze, costa 99 lei. Băuturile nu sunt incluse în preț, ele se achiziționează separat.

imagine ilustrare advertorial

Autumn Fest' aduce la Bucureşti toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberantă a Oktoberfest-ului din Műnchen: peste 3500 litri de bere Hofbräu (berea oficială Oktoberfest), mesele lungi de lemn amplasate în corturile tradiţionale, cântecele formaţiei Tiroler Alpenkavaliere si fetele îmbrăcate în tradiţionala rochie Dirndl'.

Oaspeţii se vor bucura de o varietate de peste 40 de specialităţi autentice bavareze pregătite de către un bucătar autentic german, Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din Bucureşti. Meniul include preparate precum Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel sau delicioasele deserturi precum ştrudel cu mere şi sos de vanilie sau turtă dulce.

Berea servită la Oktoberfest este special brasată pentru eveniment, fiind mai tare şi mai acidulată decât cea obişnuită, ceea ce produce şi faimosul 'guler' de spumă.

În fiecare an acest eveniment adună peste 2500 de invitaţi, în special grupuri de prieteni şi familii care doresc să se bucure de un eveniment inedit, dar şi personalităţi ale comunităţii locale germane..

Rezervările pot fi făcute la tel. 021 311 90 00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse