Purificarea, încărcarea și programarea cristalelor

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Alege cristalul care ți se potriveste după ce citești acest material.

Vei vedea care sunt cristalele corespunzatoare zodiei natale sau ascendente și descrierea lor din punct de vedere metafizic, pentru a sti ce trăsătura vrei să fie dezvoltată purtând acest cristal.

Se spune că energia unui cristal se simte pe o rază de pană la 100 de ori de jur împrejurul pietrei, deci energia unei simple pietricele de 1 cm se simte până la un metru în jur.

Nu purta cristalul nepurificat, chiar dacă el se află în montura unei bijuterii. Dacă se află în stare naturală, purifică-l, încarcă-l cu energie pozitivă și pune-l deasupra ușii de la intrare pentru a elimina toate energiile negative ale celor care-ți calcă pragul casei.

Cristalul preferat se spală bine cu apă minerală apoi se lasă să se usuce în aer liber, la vânt, nu se șterge cu cârpă, prosop, etc. Se adaugă în apă cu multă sare, într-o soluție salină, de preferat sare de Himalaya. Se lasă mult timp în apă sărată. Cel puțin 24 de ore va trebui să stea cristalul în apă sărată, iar mai apoi îl lăsați la uscat și îl țineți în mână, gândindu-vă doar la lucruri bune. Puteți asculta o melodie liniștitoare, respirați ușor, meditați și cereți cristalului să vă îndeplinească o dorință. O singură dorință, nu mai multe deodată!

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video