Cristalele îți fac viața mai frumoasă! Vezi cum!

Vedem tot mai des în jurul nostru oameni care se înconjoară de cristale. Divers colorate și intens manevrate, despre cristale se spune că sunt adevărate comori pentru noi. Sigur, devin adevărate comori dacă știm să le mânuim, altfel se pot transforma în adevărați dușmani.

Despre cristale, însă, numai de bine. Pornind de la această idee, astăzi facem o listă scurtă cu 4 cele mai mari beneficii pe care le aduc cristalele în viața noastră.

1. Cristalul este talisman personal!

Atunci când îl primim, cristalului i se atribuie un rol, o misiune. Iată cum, încă de la început, el ne devine talisman. În plus, rolul lui este acela de a te ajuta să obții ceea ce-ți dorești, doar că fii atent ce-i ceri și, mai ales, cum o faci. Cu siguranță, însă, că dacă îl ai acesta te va ajuta oricum, însă câștigător este să-i ceri exact acele lucruri care te ajută cu adevărat.

2. Cristalul este obiect terapeutic

Ai încerca vreodat să te joci cu un cristal? Dacă da, probabil că ai observat cât de mult bine îți face. Dacă nu, îți spunem noi: cristalul relaxează, detensionează, răcorește. Asezată constant pe locurile bolnave sau pe chakre, cristalul ameliorează starea de sănătate. De asemenea, obiectul terapeutic poate fi folosită pentru presopunctură sau masaj.

3. Cristalul funcționează și ca un scut protector

Sursă naturală de energie, cristalul este, pe de altă parte, un „absorbant' de energii nocive. În egală măsură, așa cum aminteam și mai devreme, cristalul poate fi „biletul' către îndeplinirea tuturor dorințelor pe care le ai, trebuie doar să-i ceri. În plus, este o certitudine că te apără de energii negative, așa că ai grijă unde-l poziționezi: în casă, în curte, la birou, în baie, în dormitor, în buzunar, în geantă, în portofel, în penar, sub pernă, în torpedoul masinii.

puterile terapeutice ale cristalelor

Ai nevoie de cineva sau de ceva să te susțină? Perfect. Ia-ți prieten cel mai bun cristalul, nu o să te dezamăgească vreodată. Este suficient să-i conferi cristalului – sub orice forma ar fi: piramida, piatră simplă, statuetă, sferă – rolul de a te ajuta să manifești ce-ți dorești şi, ori de câte ori atingi sau vezi cristalul de suport, practic reactivezi dorința și îți amintești să repeți vizualizarea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro