Propune Femeia Anului 2013 şi câştigă!

Femeia-anului-2013

Așa cum v-am obișnuit la fiecare început de an, Avantaje continuă tradiția prezentării și premierii celor mai valoroase femei ale momentului. Participă și tu! Organizat de Avantaje, împreună cu Avon Campania Respectului, hotelul Marriott și Kanal D, acest eveniment  se află acum la cea de-a XVI-a ediție.

Așa cum v-am obișnuit în edițiile anterioare, evenimentul gravitează în jurul valorilor precum responsabilitate socială, civism, caritate, implicare, dăruire, profesionalism și succes pe termen lung. În același spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminității și pentru tot ceea ce femeia aduce umanității.

Avantaje susține Campania Respectului pentru Femei

Campania de luptă împotriva violenței domestice, Campania Respectului, a fost inițiată de AVON în 2008 şi are ca scop prevenirea violenţei prin educarea publicului larg şi prin dezvoltarea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

Prin campaniile de educare şi prin intermediul fondurilor strânse de AVON, femeile din România, victime actuale sau potenţiale ale violenţei domestice, au o şansă reală să îşi schimbe viaţa în bine.

În 2009, AVON s-a alăturat Fundaţiei Sensiblu, organizând o serie de traininguri dedicate psihologilor, asistenţilor sociali şi personalului din domeniul asistenţei maternale. S-a urmărit astfel instruirea a peste 300 de angajaţi din centrele de adăpost pentru identificarea, gestionarea şi orientarea cazurilor de femei şi copii victime ale violenţei în familie.

În 2011, scopul campaniei s-a îndreptat mai mult spre susţinerea femeilor care au nevoie de certificate medico-legale, în urma agresiunilor din familie.

În 2012, Avon a realizat o donație în valoare de 60,000$ către Fundația Sensiblu pentru finanțarea proiectului la nivel național „Efectele abuzului emoțional asupra adolescenţilor. Până în prezent peste 1000 de elevi au luat parte la seminariile susținute de psihologii fundației, învățând de la aceștia despre formele violenței domestice, dar și cum se pot proteja pe ei și pe cei dragi.

Tot în anul 2012, AVON a demarat programul „1000 de paturi. Purtând una dintre bijuteriile Respectului, oferite de AVON Cosmetics România, fiecare dintre noi poate contribui la achiziţionarea paturilor necesare pentru centrele dedicate femeilor maltratate din România.

Cea mai nouă campanie de comunicare este Campania SHARE IT TO STOP IT, lansată de Avon România în 2013.

Aceasta aduce violența în lumina reflectoarelor pentru a o opri, pentru a le oferi femeilor speranță și exemple de curaj.

Abuzul există în tăcere. Spunând povestea unei femei abuzate ajuți alte femei. Când păstrezi tăcerea despre violența domestică, abuzul poate continua la nesfârșit.

Ambasadorii campaniei sunt: Andreea Marin, Cornel Ilie, Răzvan Fodor, Cătălin Ștefănescu, Leonard Doroftei și Andi Vasluianu.

Fondurile strânse din vânzarea bijuteriilor Respectului sunt exclusiv folosite pentru finanțarea acestei campanii. Puteți opta pentru Inelul, Colierul sau Cerceii Respectului – simboluri ale puterii femeilor de a merge mai departe şi de a se bucura de viaţă departe de violenţă. Femeile abuzate trebuie să devină conştiente de faptul că există infinite moduri în care pot scăpa de cercul vicios în care se află.

www.campaniarespectului.ro ,  www.facebook.com/CampaniaRespectului

Cover AVA ian 7.90leiGala Femeia Anului 2013

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2013, care va avea loc la sfârșitul lunii februarie 2014, la hotelul Marriott, Avantaje și Avon vor oferi premii de excelență în domeniile:

–       Implicare și Responsabilitate Socială

–      Știință

–      Excelență în Jurnalism Social

–      Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii și Copilului

–      Sport

–      Ambasador al Artei Românești

–      Apărarea și Promovarea Valorilor Familiei și a Persoanelor Defavorizate

–       Inițiativă în Sprijinul Semenilor

–      Proiecte de advocacy și prevenire a violenței asupra femeilor.

Participă și tu la eveniment! Propune-o pe cea care merită aprecierea ta.

Și în acest an, te invităm să propui o doamnă care să merite premiul de Inițiativă în Sprijinul Semenilor. Nu trebuie să fie o celebritate. Ea poate fi o femeie de succes din orașul tău, care s-a remarcat prin merite deosebite în domeniul social, lucrând pentru un cămin de bătrâni sau de copii, într-un ONG care se ocupă de femeile și copiii victime ale violenței, de pacienți cu boli terminale, de câinii străzii sau de ecologie.

Sau poate fi o femeie obișnuită, cu un simț civic exemplar, care se remarcă prin ajutor voluntar oferit celor în nevoie. Poate fi colega, prietena sau o rudă a ta. E cel mai potrivit moment să ne scrii despre ea și despre ceea ce face. Iar dacă întrunește criteriile noastre, va urca pe podium și i se va înmâna trofeul „Femeia Anului pentru Inițiativă în Sprijinul Semenilor. Dacă persoana propusă de tine va câștiga premiul, vei fi invitată alături de ea la ceremonie.

Completează talonul de concurs aici  sau poți să ne povesteşti mai pe larg despre persoana dorită într-o scrisoare pe care să ne-o trimiți pe e-mail, la avantaje@ ringier.ro.

Premiile pentru cititoare sunt seturi-cadou, fiecare conținând o mascara, un ruj, un fard de pleoape și un lac de unghii, oferite de AVON. Fiecare set are o valoare de 67,96 lei.

Desemnarea câștigătoarelor se va face prin tragere la sorți. Amănunte despre câștigători și festivitatea de decernare a Premiilor Femeia Anului 2013 veți putea citi în revista Avantaje, ediția aprilie 2014.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii