Programul „Delta Dunării pentru toți” la Genius Delta Resort

După modelul 'Litoralul pentru toți', românii își pot petrece acum vacanța în Delta  Dunării, prin programul 'Delta pentru toți'. Prin acest program Genius Travel promovează Delta Dunării și totodată aduce această destinație, pe harta celor mai dorite locuri de vacanță. Prețurile încep de la 349 de lei/persoană, două nopți de cazare cu pensiune completă, transport cu autocarul, transfer cu barca și excursie cu barca.

Material Genius Travel-interviu Delta Dunarii.Madalina Isar (1)

Mai multe despre acest produs în premieră și despre Hotelul Genius Delta Resort, poziționat în inima rezervației, aflăm de la Bogdan Ștefan, manager de la Genius Travel, agenția de turism care deține hotelul.

Reporter: Cum se face turism într-o rezervaţie a biosferei?

Bogdan Ștefan: O rezervație a biosferei reprezintă o zonă geografică protejată, iar într-o astfel de zonă protecția și conservarea florei și faunei sunt pe primul plan. Turismul în Delta Dunării trebuie să respecte în primul rând regulile ARBDD și în funcție de aceste reguli să se stabilească strategia de dezvoltare.

Reporter: De unde a pornit ideea promovării acestui loc, al României?

Bogdan Ștefan: Ideea promovării acestui loc unic în lume a apărut în anul 2009 când am vizitat pentru prima dată Delta Dunării. Plimbările cu barca pe canalele înguste, întinderile de nuferi, coloniile de pelicani dar și preparatale culinare m-au cucerit pe loc și pentru totdeauna. Oportunitatea a apărut în anul 2014 când am preluat un hotel în inima Deltei, mai exact în localitatea Uzlina.

Reporter: Ce așteptări aveți pentru acest pachet turistic, de promovare a Deltei Dunării?

Bogdan Ștefan: „Delta Dunării pentru toți' este un program unic în România care își propune să promoveze Delta Dunării și să o așeze pe harta celor mai dorite destinații de vacanță. Pachetul a fost gândit astfel încât turiștii să nu își facă griji de absolut nimic pe tot parcursul vacanței. Aceștia beneficiază în cadrul pachetului de transport cu autocarul, cazare cu pensiune completă, transfer cu barca, excursia „Explorează Delta Dunării' și acces la piscină. Și toate acestea sunt disponibile la tarife începând de la 349 lei/persoană, pentru două nopți de cazare cu pensiune completă. În aceste condiții, ne așteptăm ca până la sfârșitul sezonului gradul de ocupare al hotelului să se apropie de 80%.

Reporter: Ce facilități oferă Hotelului Genius Delta Resort?

Bogdan Ștefan: Cei care ajung pentru prima oară în Delta vor fi fascinați de frumusețile naturale ale zonei, vegetația luxuriantă și numeroasele specii de păsări, vor fi răsfățați cu bunătăți culinare specifice zonei și vor fi tentați de o partidă de pescuit după ce vor fi ascultat poveștile pescarilor din zonă. Hotelul se întinde pe o suprafață de 10 000 mp și are acces direct atât la brațul Sf. Gheorghe cât și la canalul Uzlina. Genius Delta Resort pune la dispoziția turiștilor mai multe pontoane ideale atât pentru partide de pescuit de neuitat cât și pentru a admira frumusețile naturii. Tot pentru relaxare hotelul dispune de o piscină exterioară (18mx10m), cu zonă de șezlonguri, umbreluțe și terasă/bar unde se poate servi o gamă diversificată de băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru companiile ce vor să organizeze team building-uri/training-uri hotelul oferă și o sală de conferințe cu 40 de locuri.

Restaurantul are o capacitatea de 100 de locuri în interior și încă 70 de locuri pe terasă. Meniul restaurantului este cu specific pescăresc, în acelasi timp oferind variante și pentru cei care preferă preparatele din carne de pui, porc, sau vegetariene.Internetul Wi-Fi este gratuit. Hotelul este Situat la numai 15 minute de mers cu barca față de Murighiol, la intersecția brațului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, hotelul beneficiază de una dintre cele mai frumoase locații din Delta Dunării. Este deasemenea punctul ideal de plecare catre principalele atracții ale zonei – Sf. Gheorghe, Sulina, Pădurea Letea și nu în ultimul rând renumitele lacuri Uzlina, Chiril și Isac.

Material Genius Travel-interviu Delta Dunarii.Madalina Isar (2)

Reporter: Ce excursii opționale oferiți turiștilor?

Bogdan Ștefan: Pachetul „Delta Dunării pentru toți' include excursia „Explorează Delta Dunării'. Turiștii trebuie să își pregătească aparatele de fotografiat pentru că vor avea parte de aproximativ 3 ore de peisaje incredibile, de colonii de păsări, de întinderi de nuferi, și dacă sunt norocoși de pești sărind din apă după hrană.  La cerere, turiștii pot opta să închirieze o ambarcațiune și să ajungă la Sf. Gheorghe, unde Dunărea se varsă în Marea Neagră și unde pot explora plajele sălbatice, pot merge la Sulina pentru a vedea orașul vechi sau pot ajunge până la Pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa.

Genius Delta Resort este primul hotel deținut de Genius Travel, și se află în Delta Dunării.  Acesta se întinde pe 10 000 m2 și este alcătuit dintr-un corp de clădire principal ce cuprinde 12 camere duble, 3 apartamente și o sală de conferințe, 4 vile oferind încă 16 apartamente, o piscină exterioară de dimensiuni generoase, un restaurant cu 100 de locuri și o terasă superbă construită direct pe brațul Sf. Gheorghe. Hotelul administrează o flota formată din 3 bărci de agrement Corsar 700 (capacitate 12 persoane) și încă alte 5 barci de agrement cu capacitate până în 4 locuri fiecare.

Hotelul a fost preluat în anul 2014 pentru o perioadă mai lungă de timp. În acest proiect s-au investit peste 150 000 de euro, toată suma fiind investită în modernizarea, renovarea și rebranduirea hotelului, în concordanță cu natura. Dacă acest proiect va fi un succes, Genius Travel intentionează să dezvolte în viitorul aproiat și alte proiecte hoteliere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber