În Bușteni, fericirea plutește în aer, de 8 martie

Villa Ermitage

De Ziua Internaționala a Femeii', energiile benefice din Bușteni, peisajele care par că îți poartă pașii către tărâmurile necunoscute ale elfilor, aerul proaspăt de munte și numeroasele surprize puse la dispoziție de Villa Ermitage, vor contura o poveste cu final fericit, pentru tine și perechea ta.

Villa Ermitage

Fericire cu miros montan…

Unul dintre locurile cu care România se mândrește este Bușteni, nu doar pentru că aici peisajele sunt fără cusur, de un verde crud, ci mai ales pentru că turiștii aleg să se relaxeze în Villa Ermitage, considerată destinația ideală pentru relaxare, aventuri și voie bună.
Sărbătorește alături de persoana iubită, 8 Martie, ziua în care doamnele și domnișoarele au parte de cele mai frumoase surprize. Se spune că, Ziua Femeii se celebrează chiar din vremurile Greciei Antice, când Rhea, mama tuturor zeilor, era sărbătorită la început de primăvară.
Alege pachetul turistic de nerefuzat, la Eleganta și Rafinata -Villa Ermitage, care include două nopți de cazare cu mic dejun continental, o cină romatică pentru două persoane, la căldura șemineului de epocă, plus, o mulțime de surprize și răsfățuri pentru doamne.
Și asta nu este tot, pentru că în cadrul mini-vacanței de 8 Martie, vei putea porni alături de persoana iubită în explorarea împrejurimilor: Bucură-te de plimbarea romantică la apus, pe Platoul Palanca, sau aventurează-te pe Platoul Bucegilor cu mașinile de teren 4×4. Orice vei alege, distracția și voia bună sunt garantate!

Declarații de dragoste sub clar de lună!

După o cină copioasă la lumina lumânărilor, nu mai rămâne decât să îți răsfeți consoarta cu cele mai frumoase declarații de dragoste sub clar de lună, sau în cadrul centrului Spa, cu Jacuzzi cu apă sărată de Praid, sau la sauna cu infraroșii.

Sejur 8 Martie- Busteni
Villa Ermitage- de la 250 Ron/persoana/sejur, 2 nopti de cazare in DB , cu mic dejun continental inclus, cina romantice pentru doua persoane, surprize pentru doamne. Detalii pe www.villaermitage.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber