ProFM Xmas – cel mai nou stream de pe www.profm.ro

Cei care doresc sa asculte cea mai frumoasa muzica de Craciun romaneasca si internationala, din toate timpurile, nu trebuie decit sa acceseze www.profm.ro.

"In afara de foarte cunoscutele piese de Craciun, vom avea in difuzare titluri care acopera o plaja mai mare de stiluri (dance, pop, pop-rock, country, oldies) cit si o perioada mai mare de timp, de la primele piese de gen din anii ‘40, pina la ultimele extrase pe single ale artistilor contemporani”, declara Bogdan Graur, Manager ProFM live stream.

Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Elvis Presley, Jackson 5, Louis Armstrong, Nat King Cole, dar si Celine Dion, Gregorian, Rihanna, Christina Aguilera sau Stefan Hrusca, Stefan Banica, Anca Parghel, Andra, Nicola sint doar citeva dintre numele celor prezenti in playlistul noului stream ProFm Xmas, care va putea fi ascultat pina pe 31 decembrie.

Odata cu lansarea ProFM Xmas, ProFM numara nu mai putin de 22 de stream-uri printre care ProFM Alternative, ProFM Latino, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Sofa, ProFM Dance, ProFM Michael Jackson – toate create special pentru a satisface cele mai diferite gusturi in materie de muzica buna.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri