Produsele apicole romanesti sunt acum disponibile si online

Iubitorii mierii, iubitorii produselor apicole si apicultorii au acum la dispozitie site-ul Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Traditia de 45 ani a produselor apicole este acum accesibila la adresa: www.complex-apicol.ro . Aici se pot afla informatii utile despre produsele apicole (miere, laptisor de matca, polen, propolis) si beneficiile lor pentru sanatatea noastra.

apicultura, albina, fagure

Site-ul cuprinde si un magazin online: http://magazin.complex-apicol.ro care comercializeaza produsele proprii avand garantia calitatii furnizate fara intermediari.

Achizitia produselor din boutique-ul online al Complexului Apicol se face usor, nu necesita cont sau inregistrare prealabila. Contul de utilizator va fi creat automat dupa prima comanda si poate fi folosit de fiecare data cand plasati o noua comanda in magazin. Formularul de comanda trebuie completat cu informatii corecte pentru ca acest informatii vor fi utilizate pentru confirmarea comenzii si crearea contului de utilizator. Contul de utilizator poate fi folosit apoi pentru fiecare noua comanda plasata pe site.

Magazinul online pune la dispozitie 3 modalitati de plata: plata online securizata, transfer bancar sau plata ramburs. Dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail. In momentul in care comanda dumneavoastra va fi receptionata veti fi sunat de un operator pentru a confirma comanda si a fi asigurati ca produsele vor pleca spre dumneavoastra in cel mai scurt timp. Descoperiti sanatatea din produsele apicole direct de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj pe http://magazin.complex-apicol.ro.

Magazinul online cuprinde toate categoriile de produse de la miere, la cosmetice, energovitalizante si utilaje apicole. Comandand produsele online va asigurati de achizitia produselor de calitate direct de la producator dar si confortul livrarii direct la adresa dumneavoastra. Acest magazin online decurge din politica noastra de adaptare la noile tendinte din piata, si de a aduce produsele naturiste cat mai aproape de consumator.

Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj

Livreaza beneficiile produselor apicole catre fiecare client, avand 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari. Lideri ai apiculturii din 1965, produce:

  • miere de salcam;
  • miere poliflora;
  • miere de tei;
  • produse energovitalizante (polen, propolis, laptisor de matca);
  • otet din miere si mere;
  • produse cosmetice cu miere, laptisor de matca;
  • ceara naturala;
  • utilaje apicole.

Foto: dreamstime

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri