Life Care sustine performanta si talentul

Sambata, 18 decembrie 2010, pe Pro TV, in cadrul emisiunii "Daruiesti si Castigi", Life Care a ajutat un copil talentat din Timsioara, Daniel Szasz sa se apropie de visul lui de a deveni un mare sportiv. Daniel este un baiat talentat ai carui parinti, din pacate, au o situatie materiala deficitara, neputand sa-l ajute sa-si indeplineasca visul sau de a juca fotbal sau chiar de a merge pe stadion la un meci de fotbal.

Life Care sustine performanta si talentulLife Care a fost impresionata de cazul baiatului si a decis sa-i acorde un ajutor de 4000 Euro pentru ca parintii sa acopere o parte din datorii si sa-l ajute pe baiat sa-si urmeze talentul sau. Sute de oameni au vizualizat si au placut pe pagina de facebook a companiei – www.life-care.com/facebook – filmuletul, in care micutul Daniel a primit un frumos cadou de Craciun de la Life Care.

Prin Fundatia Life Care, care tocmai a luat nastere luna aceasta vor fi initiate o serie de proiecte prin care se va sustine performanta si se vor ajuta, in primul rand, familiile partenerilor Life Care si apoi a tuturor celor care isi doresc sa aiba o viata BIO plina de sanatate, frumusete, performanta.

Life Care, numele Bio in Romania sustine intotdeauna sanatatea prin sport si incurajeaza performanta. Life Care este compania care daruieste zi de zi ajutor oamenilor pentru ca deja cei peste 50000 de parteneri ai sai sunt ajutati sa aiba o viata mai buna.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri