Proba calitatii by Philips: Daca ti-l doresti, testeaza-l!

Proba calitatii by Philips: Daca ti-l doresti, testeaza-l!


Initiativa Philips a pornit de la dorinta de a iti oferi oportunitatea de a testa produsele si de a te convinge de calitatea si beneficiile reale ale acestora.

Pana la sfarsitul anului, intra in magazinele partenere si poti testa produse electrocasnice de la Philips, intr-un spatiu special amenajat. Daca ai neclaritati, reprezentantul Philips, prezent in fiecare magazin, te va ajuta cu informatii si explicatii despre orice produs electrocasnic si de ingrijire personala de la Philips, inclusiv despre cele care nu sunt disponibile pentru testare.

In acest moment, poti testa storcatorul Philips HR1858. Acest model este eficient datorita motorului de procesare puternic si usor de folosit datorita tubului de alimentare mare XL si a celor doua setari de viteza. Practic, nu mai trebuie sa tai fructele/legumele inainte. HR1858 este dotat cu filtru cu micro-sita, care combinat cu toate celelalte caracteristici extrage cu pana la 70% mai mult suc.
Acest storcator va putea fi testat si in luna august.

Philips

De-a lungul anului, vor fi disponibile pentru test produse Philips din urmatoarele categorii:

  • aparate electrocasnice de bucatarie (roboti/storcatoare/mixere verticale);
  • espressoare Philips Saeco;
  • fiare de calcat;
  • aspiratoare.

Campania „Proba calitatii by Philips” se desfasoara in magazinele mentionate din orasele Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa