Prințul William va pilota din nou ambulanța aeriană

Prințul William vrea să revină la calitatea de pilot pe ambulanța aeriană pentru a fi în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, au mărturisit surse apropiate acestuia.

Prințul William dorește să revină la manșa unui avion de salvare pentru a contribui cu toate forțele la combaterea pandemiei provocate de noul coronavirus.

Acesta consideră că serviciile sale ca pilot de ambulanță aeriană ar putea servi țării în timpul crizei provocate de coronavirus, cu toate că sarcinile regale ar putea împiedica întoarcerea lui în cabina de pilotaj.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a petrecut doi ani ca pilot al unei ambulanțe aeriene de la „East Anglian”, zburând în multe situații de urgență, transportând medicamente și ajutoare medicale, dar a demisionat în iunie 2017, pentru a putea face față sarcinilor impuse de Casa Regală Britanică.

Prințul William va pilota din nou ambulanța aeriană

Acum, însă, prințul a mărturisit în particular, unui apropiat al familiei, în timpul unei vizite pe care a făcut-o la un centru de apel pentru coronavirus al Serviciului Național de Sănătate (NHS), că și-ar dori să revină și să piloteze din nou ambulanța aeriană, pentru a se afla din nou în prima linie de salvare a vieții oamenilor.

Dacă va reveni în cabina de pilotaj, William ar fi unul dintre foarte puținii membri majori ai Coroanei Britanice care ar lucra în mod curent, în acest moment.

Moștenitorul Coroanei, prințul Charles, se recuperează după infecția cu noul coronavirus. Prințul Andrew nu lucrează din cauza scandalului Epstein, iar Harry și Meghan tocmai au renunțat la calitatea de membri seniori ai familiei regale.

„William a vorbit foarte serios când a spus că va reveni să lucreze ca pilot de ambulanță aeriană pentru a ajuta eforturile de stopare a actualei pandemii. Știe că toată țara face sacrificii și vrea să ajute și el.

Dar este cam complicat, deoarece trebuie să obțină din nou licența de pilot pentru vechea slujbă de unde a demisionat pentru a deveni funcționar regal.

De altfel, rolul său în cadrul Casei Regale este și mai important acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, Harry s-a îndepărtat de familie și Andrew a fost exclus din viața publică.

Dar William este foarte dornic să facă orice poate pentru a ajuta”, a declarat, pentru AP, o sursă apropiată ducelui de Cambridge.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat adio de la rolul de membri seniori ai familiei regale

Donald Trump, atac la adresa Ducilor de Sussex, după mutarea lor în Statele Unite ale Americii

Primul proiect lansat de Meghan Markle, după decizia de a se separa de familia regală. Când se va lansa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete