Donald Trump, atac la adresa Ducilor de Sussex, după mutarea lor în Statele Unite

Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) nu doresc să-i ceară guvernului Statelor Unite să acopere factura securității lor personale câtă vreme vor locui în Los Angeles, California.

„Ducele și Ducesa de Sussex nu au în plan să-i ceară guvernului Statelor Unite să le asigure resursele în materie de securitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al perechii duminică, 29 martie, pentru Entertainment Tonight.

„Aranjamente private au fost deja finanțate în acest sens.” Săptămâna trecută, despre Meghan, Harry și fiul lor Archie (10 luni) s-a aflat că au luat decizia de a se mutat din Canada în Los Angeles, California.

Donald Trump, atac la adresa Ducilor de Sussex, după mutarea lor în Statele Unite

Declarația privind aranjamentele securității lor a venit ca răspuns la un mesaj pe care președintele Donald Trump îl publicase în aceeași zi în mediul online.

În mesaj, președintele declara că perechea, care a fost vocală în privința nemulțumirii lor față de conducător din punct de vedere politic și ideologic, nu vor primi protecție gratuită din partea Statelor Unite ale Americii.

„Sunt un bun prieten și admirator al Reginei și al Regatului Unit. S-a raportat că Harry și Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui permanent în Canada”, a scris Trump, pe Twitter.

„Acum au părăsit Canada pentru a locui în Statele Unite, însă S.U.A. nu va plăti pentru protecția lor securizată. Ei trebuie să plătească!”

Nu este clar dacă posibilitatea ca guvernul să-i asigure cuplului „protecție securizată” a fost vreodată discutată sau adresată sau dacă a fost pur și simplu o presupunere a președintelui Trump.

Mai mult decât atât, perechea niciodată nu a declarat explicit că ar plănuit să „locuiască permanent în Canada”.

Familia a locuit, în schimb, pe Insula Vancouver după anunțul că își dorește să se separe de familia regală a Marii Britanii.

La momentul anunțului, cuplul a dezvăluit că plănuiește să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie.

„A fost dintotdeauna planul lor de a se stabili ulterior în California, având în vedere că vor lucra în Statele Unite”, a declarat o sursă, pentru ET.

Meghan se simte puternic legată de Canada după ce a petrecut peste 6 ani filmând serialul american Suits, cu toate acestea însă, fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles.

Mama Ducesei, Doria Ragland (63 de ani), locuiește de asemenea în LA. Vestea relocării cuplului vine în urma speculațiilor cum că Ducesa și-ar putea relua cariera în actorie.

Primul proiect lansat de Meghan Markle după separarea de familia regală

Joi, 26 martie, Disney a dezvăluit că Ducesa de Sussex este naratoarea documentarului Disneynature Elephant, care va fi lansat pe platforma online Disney+ pe 3 aprilie.

Colaborarea fostei actrițe cu Disney, care va beneficia organizația Elephants Without Borders (Elefanți Fără Frontiere), datează însă dinaintea deciziei lui Meghan și a Prințului Harry (35 de ani) de a se separa de familia regală, separare care va fi oficial recunoscută începând cu data de 31 martie.

Meghan și-a înregistrat vocea în toamna anului trecut, în Londra. Cuplul regal continuă să susțină cauzele importante lor în timp ce fac tranziția între rolul de membri seniori ai familiei regale și obținerea independenței lor financiare.

„Două noi filme, două călătorii de neuitat. Urmărește Elephant, narat de Meghan, Ducesă de Sussex, și Dolphin Reef, narat de Natalie Portman, pe 3 aprilie, pe Disney+”, au scris, în mediul online, reprezentanții companiei Disney.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Ultimul Golden Buzz de la Românii au talent a fost oferit unei foste gimnaste antrenată de Nadia Comăneci

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete