Primul proiect lansat de Meghan Markle, după decizia de a se separa de familia regală

Meghan Markle (38 de ani) revine pe ecrane!

Joi, 26 martie, Disney a dezvăluit că Ducesa de Sussex este naratoarea documentarului Disneynature Elephant, care va fi lansat pe platforma online Disney+ pe 3 aprilie.

Primul proiect lansat de Meghan Markle, după decizia de a se separa de familia regală

Colaborarea fostei actrițe cu Disney, care va beneficia organizația Elephants Without Borders (Elefanți Fără Frontiere), datează însă dinaintea deciziei lui Meghan și a Prințului Harry (35 de ani) de a se separa de familia regală, separare care va fi oficial recunoscută începând cu data de 31 martie.

Meghan și-a înregistrat vocea în toamna anului trecut, în Londra. Cuplul regal continuă să susțină cauzele importante lor în timp ce fac tranziția între rolul de membri seniori ai familiei regale și obținerea independenței lor financiare.

În anul 2017, Harry și Meghan au călătorit în Botswana pentru a-l asista pe medicul Mike Chase care lucrează cu organizația Elephants Without Borders (Elefanți Fără Frontiere).

Lui Meghan i-a fost prezentat documentarul de către un prieten comun ei și doctorului Chase.

Cunoscând pasiunea sa pentru protejarea elefanților, realizatorii documentarului, Mark și Vanessa Berlowitz, i-au propus lui Meghan vara trecută să nareze materialul.

În ciuda speculațiilor, nu există nicio altă înțelegere de colaborare între Disney și Ducesa de Sussex pentru alte proiecte, cel puțin nu momentan.

„Două noi filme, două călătorii de neuitat. Urmărește Elephant, narat de Meghan, Ducesă de Sussex, și Dolphin Reef, narat de Natalie Portman, pe 3 aprilie, pe Disney+”, au scris, în mediul online, reprezentanții companiei Disney.

Elephant urmărește aventura elefantului african Shani și a fiului ei Jomo în timp ce parcurg o călătorie epică de sute de mile de-a lungul Deșertului Kalahari.

Condusă de marele lor matriarch Gaia, familia se confruntă cu o căldură brutală, resurse minime și prădători persistenți, în timp ce calcă pe urmele strămoșilor lor în căutarea unui paradis verde.

Vara trecută, Meghan și Harry au participat la premiera din Londra a noii producții Regele Leu.

La evenimentul din iulie 2019, Harry a avut o scurtă conversație cu fostul CEO al Disney, Bob Iger, în care i-a mărturisit acestuia că soției lui i-ar plăcea să realizeze voiceoveruri pentru companie.

Foto: Profimediaimage.ro

Sursă: People

Citește și:

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete