Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul William (38 de ani) și Kate Middleton (38 de ani), a împlinit azi, 23 aprilie, 2 ani.

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

În onoarea sa, Palatul Kensington a publicat o serie de portrete oficiale ale micuțului. „Împărtășind o mică parte a activităților Prințului Louis înaintea aniversării sale de doi ani”, a scris cuplul regal, pe contul oficial de Instagram.

În descriere se precizează de asemenea că fotografiile au fost realizate de nimeni alta decât Ducesa de Cambridge însăși care, de-a lungul trecerii anilor, s-a ocupat personal de colecția de fotografii a familiei lor.

În imagini, micuțul Louis zâmbește larg arătându-și bucuros curcubeul de acuarele pictat în palme. Un alt artist în devenire, fără îndoială!

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Fanii familiei regale nu l-au mai văzut pe mezin de când el și frații lui mai mari, Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul George (6 ani), și-au arătat susținerea pentru angajații din sistemul medical care luptă împotriva coronavirusului într-un videoclip publicat în mediul online.

Verișorul Prințului Louis, fiul Ducilor de Sussex, va împlini un an pe 6 mai

În curând, mai exact pe 6 mai, Ducii de Sussex își vor aniversa și ei fiul care va împlini un an.

Din cauza coronavirusului, Ducii de Sussex vor organiza o mică adunare atunci când va fi posibil, chiar dacă ziua de naștere a micuțului va fi trecut.

Aniversarea lui Archie „nu va fi marea celebrare pe care ei o plănuiau cu prietenii, familia și nașii acestuia”.

Deși nu se vor putea alătura membrilor familiei regale, există posibilitatea ca Archie să fie celebrat alături de mama Ducesei, Doria Ragland.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima apariție TV a lui Meghan Markle după separarea de familia regală

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale’

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete