Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul William (38 de ani) și Kate Middleton (38 de ani), a împlinit azi, 23 aprilie, 2 ani.

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

În onoarea sa, Palatul Kensington a publicat o serie de portrete oficiale ale micuțului. „Împărtășind o mică parte a activităților Prințului Louis înaintea aniversării sale de doi ani”, a scris cuplul regal, pe contul oficial de Instagram.

În descriere se precizează de asemenea că fotografiile au fost realizate de nimeni alta decât Ducesa de Cambridge însăși care, de-a lungul trecerii anilor, s-a ocupat personal de colecția de fotografii a familiei lor.

În imagini, micuțul Louis zâmbește larg arătându-și bucuros curcubeul de acuarele pictat în palme. Un alt artist în devenire, fără îndoială!

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Fanii familiei regale nu l-au mai văzut pe mezin de când el și frații lui mai mari, Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul George (6 ani), și-au arătat susținerea pentru angajații din sistemul medical care luptă împotriva coronavirusului într-un videoclip publicat în mediul online.

Verișorul Prințului Louis, fiul Ducilor de Sussex, va împlini un an pe 6 mai

În curând, mai exact pe 6 mai, Ducii de Sussex își vor aniversa și ei fiul care va împlini un an.

Din cauza coronavirusului, Ducii de Sussex vor organiza o mică adunare atunci când va fi posibil, chiar dacă ziua de naștere a micuțului va fi trecut.

Aniversarea lui Archie „nu va fi marea celebrare pe care ei o plănuiau cu prietenii, familia și nașii acestuia”.

Deși nu se vor putea alătura membrilor familiei regale, există posibilitatea ca Archie să fie celebrat alături de mama Ducesei, Doria Ragland.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima apariție TV a lui Meghan Markle după separarea de familia regală

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale’

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete