Prima apariție TV a lui Meghan Markle după separarea de familia regală

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Luni, 20 aprilie, Ducesa de Sussex a bifat prima ei apariție TV de după separarea oficială a ei și a Prințului Harry de familia regală a Marii Britanii.

În videoclipurile pre-înregistrate în toamna anului 2019, Meghan a detaliat, în cadrul emisiunii TV Good Morning America, experiența sa ca naratoare a documentarului Disneynature Elephant, lansat pe platforma online Disney+.

Prima apariție TV a lui Meghan Markle după separarea de familia regală

Ducesa a mărturisit: „Sunt foarte recunoscătoare să fi avut oportunitatea de a lua parte la aducerea la viață a acestei povești despre elefanți.

Am fost foarte norocoasă să am experiențe cu elefanți în habitatul lor natural. Când petreci timp conectându-te cu ei și cu alți membri ai vieții sălbatice, înțelegi cu adevărat rolul nostru în conservarea și siguranța lor”.

„Aceste creaturi sunt atât de maiestoase și, în același timp, sensibile și puternic conectate între ele.

Vedeți în acest documentar cât de remarcabile sunt, amintirile lor sunt grozave, conexiunea turmei, protejarea puilor lor. Cred că mai mult ne seamănă decât ne sunt diferiți.”

„Sper ca, atunci când oamenii vor urmări acest film, să realizeze cât de conectați suntem unii cu alții și că, dacă am cunoaște toate obstacolele, am putea avea grijă unii de ceilalți, de Planetă și de animale.”

Colaborarea fostei actrițe cu Disney va fi în beneficiul organizației Elephants Without Borders (Elefanți Fără Frontiere). Meghan și-a înregistrat vocea în toamna anului trecut, în Londra.

În anul 2017, Harry și Meghan au călătorit în Botswana pentru a-l asista pe medicul Mike Chase care lucrează cu organizația Elephants Without Borders (Elefanți Fără Frontiere).

Lui Meghan i-a fost prezentat documentarul de către un prieten comun ei și doctorului Chase.

Cunoscând pasiunea sa pentru protejarea elefanților, realizatorii documentarului, Mark și Vanessa Berlowitz, i-au propus lui Meghan vara trecută să nareze materialul.

În ciuda speculațiilor, nu există nicio altă înțelegere de colaborare între Disney și Ducesa de Sussex pentru alte proiecte, cel puțin pentru moment.

Meghan și Harry s-au stabilit în Los Angeles, California

Harry și Meghan locuiesc în prezent în aria metropolei Los Angeles. După anunțul că își dorește să se separe de familia regală a Marii Britanii, familia a locuit pe Insula Vancouver.

La momentul anunțului, cuplul a dezvăluit că plănuiește să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie.

„A fost dintotdeauna planul lor de a se stabili ulterior în California, având în vedere că vor lucra în Statele Unite”, a declarat o sursă, pentru ET.

Meghan se simte puternic legată de Canada după ce a petrecut peste 6 ani filmând serialul american Suits. Cu toate acestea însă, fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles.

Mama Ducesei, Doria Ragland (63 de ani), locuiește de asemenea în LA. Vestea relocării cuplului vine în urma speculațiilor cum că Ducesa și-ar putea relua cariera în actorie.

„Harry privește înainte spre viitorul alături de familia sa”, a declarat o sursă, pentru People„Vor petrece timp în California … Nu privește înapoi.”

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: HELLO! Magazine

Citește și:

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani! 10 lucruri pe care nu le știai despre suverană

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete