Ce reguli trebuie să respecte vecinii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry?

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry ar fi eliberat o „listă de reguli” pentru vecinii din jurul locuinței lor, Vila Frogmore.

Lista ar fi fost transmisă vecinilor cuplului regal de un „bine-intenționat” membru al staffului celor doi.

Vecinilor li s-a ordonat să nu încerce să deschidă o conversație cu Ducii de Sussex sau să întrebe de fiul lor Archie.

Tot acestora li s-a cerut să nu se ofere să aibă grijă de fiul lor sau, mai mult, să nu se ofere să se ocupe de câinii lor.

Rezidenții din jurul locuinței cuplului din Windsor includ membrii ai staffului regal, oficiali și angajați ai Crown Estate.

Imediat ce aceste informații au fost făcute publice, Palatul a dezvăluit că nici Ducii de Sussex, nici vreunul dintre angajații lor nu au oferit astfel de instrucțiuni localnicilor din împrejurimi.

Ce reguli trebuie să respecte vecinii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry?

O sursă a mărturisit pentru Daily Mail: „Un bine-intenționat membru al staffului a oferit acest pachet de instrucțiuni la o întâlnire a comunității. Cuplul nu a solicitat așa ceva.”

Recent, un localnic a declarat pentru The Sun: „Ar fi amuzant dacă nu ar fi atât de exagerat.”

Un alt vecin a spus: „Este extraordinar. N-am mai auzit așa ceva. Toți cei care locuiesc în acea zonă lucrează pentru Casa Regală și știu cum să se comporte respectuos.”

„Nu ni se spune cum să tratăm nici Regina. Ba chiar, Regina este bucuroasă să fie salutată de oameni.”

Comentatorul regal Ingrid Seward a declarat pentru The Sun: „Este ciudat. Ține de bune maniere să inițiezi o conversație plăcută cu vecinii tăi. Este ceva normal în Marea Britanie să spui bună dimineața și să mângâi un câine.

Poate Meghan și Harry nu vor ca vecinii să se folosească de scuza asta, de a le mângâia câinele, pentru a iniția o conversație.”

Purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat: „Ducele și Ducesa nu au fost în niciun fel implicați în transmiterea acestei liste vecinilor lor.

A fost vorba de o discuție bine-intenționată cu scopul de a-i ajuta pe localnici în privința întâmpinării unui cuplu nou-venit.

Nu au fost pliante, a fost vorba doar de o discuție, care a fost foarte bine primită de cei prezenți.”

Potrivit unei alte surse, discuțiile au avut loc în februarie, înainte ca Meghan și Harry să se mute, și cu trei luni înaintea nașterii fiului lor Archie.

Palatul Buckingham a încheiat: „Ducii nu au cerut, nu au știut și nu au avut niciun fel de implicații în conținutul sfaturilor oferite.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

Meghan Markle a editat ediția de septembrie a revistei britanice Vogue! Cum arată coperta?

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete