De ce a refuzat Meghan Markle să apară pe coperta revistei British Vogue?

Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle trage un semnal de alarmă prin intermediul ediției de septembrie a revistei British Vogue.

Deși zvonuri referitoare la o posibilă colaborare a fostei actrițe cu revista britanică au tot circulat presa internațională, confirmarea oficială a venit abia duminica aceasta.

Ediția intitulată „Forces for Change” include un interviu realizat de Ducesă cu Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, precum și un interviu realizat de Prințul Harry cu Doctorița Jane Goodall.

De ce a refuzat Meghan Markle să apară pe coperta revistei British Vogue?

„De la bun început am discutat despre copertă – dacă să apară pe ea sau nu. În cele din urmă, a simțit că ar fi o aroganță să apară pe copertă în cadrul acestui proiect.

A vrut, în schimb, să întoarcă focusul asupra femeilor pe care ea le admiră”, a mărturisit editorul revistei, Edward Enninful.

„Coperta include 15 femei care au luptat pentru remodelarea percepției publice în scopul binelui global.

Personalitățile au fost alese personal de Înălțimea Sa Ducesa de Sussex și de către editorul revistei britanice Vogue, Edward Enninful.

Coperta conține 16 fotografii, una dintre acestea fiind menită să reprezinte o oglindă.

Astfel, femeile din întreaga lume se pot simți o parte a grupului tuturor personalităților dornice să facă lumea un loc mai bun”, mărturisește echipa British Vogue, pe contul de Instagram al publicației.

„Aceste ultime șapte luni au fost un proces plin de recompense. Colaborarea cu editorul revistei, Edward Enniful, pentru a întoarce focusul unei publicații de modă către valori, cauze și oameni a căror muncă a avut, are sau va avea un impact asupra lumii, a fost o experiență inedită”, a declarat Ducesa.

„Prin această copertă și prin această întreagă ediție, sper ca lumea să simtă puterea colectivității și să fie la fel de inspirată cum am fost și eu”, a încheiat Meghan, potrivit British Vogue.

Deși nu va apărea pe copertă, Entertainment Tonight a descoperit la începutul acestei luni că Ducesa va realiza o ședință foto în locuința sa, Vila Frogmore, tot ca parte a colaborării cu revista britanică de modă.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Meghan Markle a editat ediția de septembrie a revistei britanice Vogue! Cum arată coperta?

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete