Meghan Markle lansează o colecție vestimentară pentru o cauză nobilă

Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle mai adaugă o realizare nesfârșitului ei CV! Ducesa de Sussex urmează să lanseze o colecție vestimentară adecvată zilelor de muncă.

Colecția capsulă va fi benefică deopotrivă patronajului ei regal, Smart Works. Inițiativa caritabilă urmărește să ajute femeile care vor să pătrundă sau să se reîntoarcă în câmpul muncii.

Meghan Markle lansează o colecție vestimentară pentru o cauză nobilă

Fosta actriță de origini afro-americane și-a anunțat noul proiect în ediția de septembrie a revistei British Vogue, pe care a și editat-o.

Când intri într-un spațiu Smart Works, dai peste o mulțime de haine, genți și perechi de pantofi. Uneori, însă, acestea nu răspund nevoilor tale stilistice, nu au mărimile și nici culorile potrivite.

Pentru a ameliora aceste probleme, am rugat brandurile Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw, precum și pe prietena mea, designerul Misha Nonoo, să ne ajute să creăm o colecție care să conțină opțiuni clasice pentru locul de muncă”, a mărturisit Meghan.

„Mergând în această direcție, multe dintre branduri au decis să se folosească de modelul unul-pentru-unul: pentru orice articol cumpărat, unul este donat.

Astfel, proiectul ne permite să devenim parte a poveștii altora și ne amintește că nu suntem singuri.”

Despre colaborarea cu Ducesa de Sussex, Jigsaw a dezvăluit pentru E! News, „Suntem mândri și încântați să ne putem implica într-un asemenea proiect unic”.

Era însărcinată în cinci luni când a început proiectul editării British Vogue

 „Eram însărcinată în cinci luni când procesul editării revistei British Vogue a început. În momentul în care veți ține această revistă în palme, eu și soțul meu ne vom ține fiul de trei luni în brațe”, a mai adăugat Ducesa.

„Este o perioadă foarte specială pentru mine personal. Mi-a adus o profundă bucurie munca alături de Edward Enninful și de echipa sa, atât în timpul sarcinii, cât și în concediul meu de maternitate. A fost un privilegiu să fiu primită și susținută de această echipă minunată.”

Înainte de a-și încheia feature-ul, Meghan a mărturisit: „De fapt, acest proiect are referințe culturale, însă nu în conexiune cu Cenușăreasa, ci cu povestea Femeii Fantastice, pregătită să înfrunte lumea cu pelerina ei metaforică și literară.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie înainte ca actrița să-i devină amantă soțului ei, Brad Pitt?

Au trecut 38 de ani de la nunta Prințesei Diana și a Prințului Charles! 5 secrete de la nunta regală

Meghan Markle a editat ediția de septembrie a revistei britanice Vogue! Cum arată coperta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete