Prințul George, rol important la încoronarea bunicului său. Prințesa Charlotte și Prințul Louis „vor participa ca spectatori”

Prințul și prințesa de Wales „se gândesc” dacă prințul George va avea un rol la marele eveniment care va avea loc în luna mai.

Potrivit The Telegraph, prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, se gândesc la modul în care fiul lor cel mare, moștenitorul tronului, va juca un rol în cadrul evenimentului.

Se crede că cei doi se gândesc la ceea ce ar fi cel mai bine pentru băiatul de nouă ani, având în vedere „atenția pe care o va primi în mod inevitabil la un eveniment acoperit de mass-media din întreaga lume'.

Între timp, frații săi mai mici, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani, sunt așteptați să asiste la încoronare în calitate de spectatori.

Acest lucru vine după ce un expert regal a afirmat că prințul George va fi un “punct central” al viitoarei încoronări a regelui, ca parte a eforturilor Palatului de a atrage atenția asupra liniei imediate de succesiune.

Dr. Tessa Dunlop a apărut în cel mai recent episod al serialului Palace Confidential al Daily Mail, alături de editorul de jurnal Richard Eden.

În timpul emisiunii de 30 de minute, experții au vorbit cu gazda Jo Elvin despre încoronarea Regelui Charles în luna mai și despre rolurile pe care le va juca familia regală în sens larg.

Deși Dr. Dunlop a spus că se așteaptă ca membrii activi ai firmei să apară în defilare, expertul a susținut că accentul va fi pus pe Regele Charles, Prințul William și Prințul George în Westminster Abbey.

„Ei vor să se concentreze pe această linie de succesiune. Așa că vom vedea o mulțime de cadre de filmare cu Charles, cu William, cu George', a explicat ea, scrie Daily Mail.

Dr. Dunlop a făcut apoi referire la încoronarea reginei din iunie 1953, când moștenitorul ei a fost pus în centrul atenției.

Cu această ocazie, regele Charles, care avea cinci ani la acea vreme, a fost așezat între regina mamă și mătușa sa, prințesa Margaret, pentru a-l face cât mai vizibil.

Descriind modul în care încoronarea este „totul despre Regele Charles”, Richard Eden a adăugat: “Vom vedea alți membri activi ai familiei regale care vor avea roluri importante. Îi vom vedea în defilarea spre Westminster Abbey. Ei nu vor lua parte la ceremonie ca atare, dar ceea ce veți vedea este un program de evenimente în întreaga țară care implică toți membrii familiei regale care lucrează.

Pentru ca toate părțile din Regatul Unit să simtă că fac parte din încoronare și, desigur, îi vom vedea la balconul Palatului Buckingham, unde vor fi toți membrii familiei regale care lucrează împreună'.

Se înțelege că Regele Charles dorește ca încoronarea sa să dea tonul unei monarhii raționalizate și moderne, păstrând în același timp o parte din fastul și măreția care au uimit lumea în timpul ceremoniilor de înmormântare a reginei.

Ceremonia istorică de la 6 mai va începe cu încoronarea Camilei, înainte ca Charles să fie numit oficial monarh atunci când arhiepiscopul de Canterbury îi va pune pe cap coroana Sfântului Edward.

În continuare, noul rege încoronat va trece pe lângă mii de oameni până la Palatul Buckingham, unde se va alătura membrilor familiei sale la balcon pentru a saluta mulțimea.

A doua zi, Castelul Windsor va găzdui un concert transmis în întreaga lume, iar după-amiaza, mii de oameni vor petrece pe străzi. Aceasta va fi urmată de o zi de Bank Holiday luni, milioane de oameni urmând să aibă o zi liberă de la serviciu.

Potrivit Times, regele Charles și regina consort, care va renunța la titlul de consort după încoronare, se pare că vor sta de vorbă cu prințul și prințesa de Wales în următoarele săptămâni pentru a discuta despre implicarea lui George.

Surse regale au declarat publicației că William și Kate sunt amândoi dornici ca George să se implice în calitate oficială, cu condiția ca acesta să nu fie supus unei examinări excesive.

Persoana din interior a declarat: “Trimite un semnal frumos și este o mișcare destul de îndrăzneață. Este un alt exemplu al faptului că regele și regina consort nu se tem să agite puțin lucrurile pentru a reflecta realitățile vieții moderne, din care o familie mixtă este un element central’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri