Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Vezi diferența?

Cu toate că respectă aceleași reguli, nunțile regale nu sunt niciodată identice, existând o mulțime de detalii care le diferențiază. În familia regală britanică, anul 2018 a fost unul încărcat. După ce în mai a avut loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle, luna octombrie i-a fost dedicată prințesei Eugenie care s-a căsătorit cu Jack Brooksbank. Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții, iar puțini sunt cei care au observat diferența.

În cadrul nunților regale există câteva momente cheie pe care publicul le așteaptă cu nerăbdare, iar unul dintre acestea este scena sărutului oficial. După fiecare ceremonie, cuplurile regale se sărută în fața mulțimii.

Prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții

Săruturile cuplurilor regale au fost studiate de specialiștii în limbajul corpului, iar după ce au analizat fiecare detaliu, experții au ajuns la concluzia că prințesele Eugenie, Meghan și Kate au fost sărutate diferit în ziua nunții. Dacă Meghan și Kate au avut parte de un sărut ușor formal, nu același lucru se poate spune despre prințesa Eugenie. În ziua nunții, Jack Brooksbank, soțul prințesei Eugenie, a făcut un gest care a transformat sărutul într-un moment intim, chiar dacă cei doi erau urmăriți cu mare atenție de privirile mulțimii.

În momentul sărutului regal, Jack Brooksbank a atins talia prințesei Eugenie, iar acest detaliu a fost interpretat de către specialiști. Blanca Cobb, expert în limbajul corpului, consideră că acest gest este modul în care Jack Brooksbank i-a transmis soției sale cât este de importantă pentru el.

“Este modul lui de a spus discret: “Tu ești lumea mea, voi face totul pentru tine.” Zona stomacului este foarte intimă, având în vedere că se află deasupra zonelor plăcerii și chiar sub piept.”, a spus Blanca Cobb, potrivit thesun.co.uk.

Nu doar sărutul lor a fost diferit, ci și reacția miresei. Prințesa Eugenie a sesizat rapid că sărutul este mult prea intim și s-a retras, realizând că este în public și că protocolul regal este foarte strict atunci când vine vorba despre aceste gesturi tandre.

Deschide galeria foto pentru a vedea cele trei săruturi regale.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz? Cele două pot fi confundate cu ușurință!

Meghan Markle nu se desparte niciodată de acest produs de înfrumusețare. Rezolvă aproape orice problemă și costă mai puțin decât crezi!

Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete