Cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz? Cele două pot fi confundate cu ușurință!

Penelope Cruz a devenit cunoscută în toată lumea după ce a interpretat roluri importante în mai multe producții cinematografice. Pe lângă talentul actoricesc, frumusețea ei și trăsăturile aparte au ajutat-o să fie tot timpul în centrul atenției. Dacă actrița reușește să atragă toată privirile atunci când își face apariția în public, puțini sunt cei care știu cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz.

Chiar dacă nu este la fel de cunoscută ca sora ei mai mare, Monica Cruz a moștenit talentul și frumusețea actriței de la Hollywood. Asemănarea între cele două este izbitoare, astfel că pot fi confundate cu ușurință.

Cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz?

Pentru că Penelope Cruz și sora mai mică a acesteia, Monica Cruz, semănă foarte bine din punct de vedere fizic, majoritatea persoanelor cred că cele două sunt gemene. Chiar dacă au foarte multe lucruri în comun, între Penelope Cruz  și Monica Cruz există o diferență de vârstă de 3 ani.

La 41 de ani, Monica Cruz are o siluetă de invidiat și pare că a găsit cea mai bună modalitate prin care să ascundă primele semne ale îmbătrânirii. Sora mai mică a lui Penelope Cruz nu doar că a moștenit frumusețea acesteia, dar a ales să urmeze și același drum din punct de vedere profesional. Monica Cruz este actriță, iar în anul 2011, aceasta a fost dublura lui Penelope Cruz în filmul “Pirații din Caraibe”.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată sora mai mică a lui Penelope Cruz.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle nu se desparte niciodată de acest produs de înfrumusețare. Rezolvă aproape orice problemă și costă mai puțin decât crezi!

Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

Bucurie mare în familia regală britanică. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete