Meghan Markle nu se desparte niciodată de acest produs de înfrumusețare. Rezolvă aproape orice problemă și costă mai puțin decât crezi!

Face parte din familia regală britanică, dar noul ei statut nu o împiedică pe Meghan Markle să apeleze la trucuri de înfrumusețare deloc costisitoare și pe care orice femeie le poate încerca. Ducesa de Sussex a vorbit într-un interviu mai vechi despre acel produs de care nu se desparte niciodată și care poate rezolva aproape orice problemă.

Având în vedere că este adepta unui make-up natural, Meghan Markle nu pune foarte mare preț pe farduri, ci își îndreaptă atenția către acele produse care să îi protejeze pielea și să estompeze eventualele imperfecțiuni.

Meghan Markle nu se desparte niciodată de acest produs de înfrumusețare

Cu toții avem acel produs de înfrumusețare pe care îl considerăm indispendabil și fără de care nu ne-am putea imagina viața. Acest lucru este valabil și în ceea ce o privește pe Meghan Markle. Ducesa de Sussex declara într-un interviu mai vechi că uleiul esențial din arbore de ceai este micul ei secret de beauty și că o ajută să scape de o mulțime de neplăceri, motiv pentru care nu se desparte niciodată de el.

“Nu este un produs fabulos, dar dacă ai o tăietură, o înțepătură de țânțari, un coș sau orice altă problemă, acesta este micul meu leac. Nu este scump, este suficient de mic pentru a fi depozitat și îl iau cu mine tot timpul.”, a povestit Meghan Markle, conform dailymail.co.uk.

Uleiul esențial din arbore de ceai pe care Meghan Markle îl folosește costă mai puțin de 8 dolari și este produs în Australia.

Chiar dacă rezolvă o mulțime de probleme, specialiștii spun că acest ulei esențial este foarte concentrat și nu este recomandat în timpul sarcinii, mai ales în primul trimestru. Astfel, pentru că este însărcinată și urmează să nască în primăvara anului viitor, există posibilitatea ca Meghan Markle să renunțe o vreme la micul ei truc de beauty.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

Bucurie mare în familia regală britanică. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut

Regulile pe care Meghan Markle trebuie să le respecte în timpul sarcinii

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete