Prințesa Diana credea că Harry ar fi un rege mai bun decât William. Cum își alinta Lady Di mezinul

Prințesa Diana credea că Harry ar fi un rege mai bun decât William și asta întrucât considera că mezinul ei este înzestrat cu exact acele calități care se cer unui rege. De altfel, Prințesa Inimilor avea și un nume de alint special pentru Harry, ce părea să aibă legătură cu statutul de rege.

Prințesa Diana credea că Harry ar fi un rege mai bun decât William

Însă Prințesa Inimilor nu a dezvăluit niciodată de ce credea că Harry s-ar potrivi mai bine pentru acest rol. Potrivit prezentatorului tv Jeremy Paxman, citat de publicația Mirror, Diana i-ar fi recunoscut acestuia, în timpul unui prânz, că i-a acordat „mai multă iubire și atenție' lui Harry decât lui William. Paxman a afirmat că William i-ar fi spus mamei sale că „el nu crede că își dorește cu adevărat să fie rege', iar Harry, auzindu-l, ar fi zis: “Dacă nu vrei tu jobul ăsta, îl iau eu“.

Care este originea numelui de alint pe care Diana i-l pusese lui Harry

Expertul regal Robert Jobson, citat de aceeași publicație, a afirmat că Diana își alinta fiul cel mic “Harry GKH” (Good King Harry – Bunul rege Harry, n.red.).

Întrebată într-un interviu realizat în 1995 dacă titlul de rege va merge direct la William, Diana a răspuns: „William este foarte tânăr în acest moment, vreți să poarte o asemenea povară pe umeri de la această vârstă? Așadar, nu vă pot răspunde la această întrebare'. De asemenea, Diana a simțit că Prințul William (37 ani) a fost supus unei presiuni majore încă de la naștere din cauza faptului că într-o zi va deveni rege. Lady Di insista că oamenii ar trebui să îi trateze în mod egal pe cei doi băieți ai ei, fără să țină cont de linia de succesiune la tron.

Citeste si

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial: Regina, prințul Charles și restul familiei regale au crezut că a înnebunit'

Prințesa Diana acceptase rolul principal din pelicula „The Bodyguard 2', înainte să moară

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

Surse foto hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete