Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial: “Regina, prințul Charles și restul familiei regale au crezut că a înnebunit”

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficialSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Întâlnirile oficiale nu erau tocmai pe placul ei, iar viața în familia regală britanică i s-a părut mereu una dificilă, astfel că, în timpul unui prânz oficial, prințesa Diana a făcut o gafă pentru care regina, prințul Charles și restul familiei au judecat-o foarte aspru. 

Un incident petrecut în timpul unui prânz care a avut loc într-o zi de Crăciun a stârnit reacții dure în familia regală britanică, în urmă cu mai mulți ani. O întrebare pe care prințesa Diana a pus-o la masă i-a făcut pe ceilalți membri ai familiei regale britanice să se simtă rușinați și să schimbe rapid subiectul discuției, încercând să mascheze gafa făcută de aceasta.

Gafa făcută de prințesa Diana în timpul unui prânz oficial

Biograful regal Andrew Morton a dezvăluit că prințesa Diana, în timp ce se afla la masa de Crăciun, a adus în discuție subiectul familiei regale și al unei Europe federale. Se pare că prințesa Diana ar fi contestat importanța familiei regale în contextul unei lumi moderne, iar acest lucru i-a făcut pe toți cei prezenți să o privească într-o manieră negativă.

“Regina, prințul Charles și restul familiei regale au privit-o de parcă a înnebunit și au continuat dezbaterea lor despre cine a împușcat ultimul fazan al zilei, discuție care a ocupat tot restul serii. Un prieten a spus că ea considera monarhia ca fiind claustrofobă și complet depășită, fără nicio relevanță în problemele actuale. Ea considera că este o instituție care se prăbușește și că familia ei nici nu va știi ce a lovit-o în doar câțiva ani.”, a dezvăluit biograful regal Andrew Morton, potrivit mirror.co.uk.

Întrebarea adresată de prințesa Diana la masa de Crăciun i-a deranjat foarte tare pe toți cei prezenți, însă aceștia nu i-au făcut reproșuri, ci doar au preferat să ocolească subiectul pentru a nu da naștere unor conflicte.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Șerban Copoț a renunțat temporar la muzică, pentru copiii săi

Cum a ajuns Bianca Brad model? „Nu am fost lansată în lumea modei de Zina Dumitrescu, așa cum se vehiculează'

Cum arată iubita lui Gerard Butler? Au făcut senzație pe covorul roșu!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete