Prințesa Charlotte și prințul George, doi copii perfect normali. Cum au fost surprinși alături de Kate Middleton?

Prințesa Charlotte și prințul George fac parte din familia regală britanică, dar pe lângă faptul că încă de la naștere au primit titluri nobiliare, viața lor nu este cu mult diferită de cea a copiilor născuți în familii obișnuite.

Cum au fost surprinși prințesa Charlotte și prințul George de paparazzi?

Kate Middleton și prințul William trebuie să țină cont de anumite reguli când vine vorba despre educația copiilor, dar acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să le ofere celor mici o copilărie normală. Ducesa de Cambridge a demonstrat încă o dată că își dorește ca prințesa Charlotte și prințul George să experimenteze tot felul de lucruri și să aibă obiceiuri comune cu cele ale copiilor care nu fac parte din familiile regale. În acest weekend, Kate Middleton a fost surprinsă alături de prințul George și prințesa Charlotte la Houghton Horse Trials.

Dacă nu ar fi fost cunoscuți de toată lumea, Kate Middleton, prințul George și prințesa Charlotte ar fi putut fi confundați cu ușurință cu orice altă familie care a ales să petreacă câteva ore în aer liber. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie într-o nuanță deschisă de albastru și cu câteva aplicații florale în partea de sus, prințul George a îmbrăcat un tricou verde și o pereche de pantaloni scurți bej, iar prințesa Charlotte a purtat o rochiță roz, la care a fost accesorizată, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, o fundiță în acceași nuanță.

În fotografiile surprinse de paparazzi, cei trei au o atitudine foarte relaxată. Ba mai mult, prințesa Charlotte a fost fotografiată în timp ce savura o înghețată, semn că prințul William și Kate Middleton nu refuză micile plăceri culinare ale copiilor, dorind ca aceștia să se bucure de copilărie.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum au fost surprinși prințesa Charlotte și prințul George de paparazzi.

Bianca Hriscu

Foto: capturi youtube, hepta.ro

Citește și:

Kylie Minogue, siluetă impecabilă la 50 de ani. Fotografia cu care cântăreața și-a uimit fanii

Moment emoționant la nunta regală. Gestul făcut de Meghan Markle i-a făcut pe invitați să plângă

Cum arăta Meghan Markle la 11 ani? Schimbarea este mai mult decât evidentă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete