Moment emoționant la nunta regală. Gestul făcut de Meghan Markle i-a făcut pe invitați să plângă

Meghan Markle nunta regală

Nunta regală care a avut loc pe 19 mai a fost un eveniment încărcat de emoție și eleganță. Dacă ceremonia religioasă și o mare parte din nuntă au putut fi urmărite de public, cei doi miri au dorit să împărtășească câteva momente doar alături de cei apropiați, motiv pentru care recepția nunții a fost una privată.

Meghan Markle și prințul Harry au ales să sărbătorească imediat după nuntă alături de un număr restrâns de invitați, aproximativ 200. Cei prezenți la recepția oferită în cinstea celor doi miri au mărturisit că momentele emoționante nu au lipsit, iar cea care s-a făcut remarcată a fost chiar mireasa.

Moment emoționant la nunta regală

Meghan Markle a reușit să își emoționeze invitații, asta după ce a citit o scrisoare emoționantă adresată prințului Harry. Mai exact, în cele câteva rânduri pe care le-a citit, fosta actriță a spus că se simte “binecuvântată” că și-a întâlnit prințul și a mărturisit că între ei “a fost dragoste la prima vedere”, potrivit thesun.co.uk.

Invitații au mărturisit că momentul în care Meghan Markle a vorbit despre relația sa cu prințul Harry a fost unul emoționant și așteptat de toată lumea, aceasta reușind să citească poemul ca o actriță profesionistă. Nu doar invitații au fost emoționați și au lăcrimat, ci și prințul Harry.

Discursul de două minute al ducesei de Sussex a emoționat pe toată lumea, momentul fiind unul neașteptat și asta pentru că deși în America acest obicei este foarte des întâlnit, la nunțile din Marea Britanie, puține sunt momentele în care mireasa ține un discurs în fața tuturor invitaților.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arăta Meghan Markle la 11 ani? Schimbarea este mai mult decât evidentă

Jane Fonda arată surprinzător la 80 de ani

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete