Primele imagini din prima zi de școală a Prințesei Charlotte

Când Prințul George a început cursurile școlii Thomass Battersea, în septembrie 2017, doar Prințul William i-a fost alături în prima lui zi.

Mama acestuia, Kate Middleton, experimenta atunci grețurile din timpul celei de-a treia sarcini cu fiul ei Prințul Louis, fiind astfel obligată să rămână acasă.

Azi, 5 septembrie, Prințesa Charlotte a fost condusă în prima ei zi de școala de ambii ei părinți, Ducele și Ducesa de Cambridge. Alături i-a fost și fratele mai mare, Prințul George. Imagini în GALERIA FOTO.

În timp ce grupul de patru se îndrepta către școală, Charlotte – care este în general foarte sigură pe sine, strângea cu putere mâna mamei sale părând emoționată.

Primele imagini din prima zi de școală a Prințesei Charlotte

Prințul William, Kate Middleton, Prințul George și micuța Charlotte au fost întâmpinați de Helen Haslem, directorul școlii generale.

După ce și-au strâns mâinile, Kate a întrebat-o pe Helen: „Ce faceți? Ați avut o vară frumoasă?”.

Anterior, Prințul William i-a mărturisit directoarei că fiica lui este „foarte încântată și nerăbdătoare”.

Charlotte a fost apoi condusă de părinți în noua ei clasă. Micuța va avea 20 de colegi.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie florală Michael Kors Carnation Georgette, în nuanțe de alb și roșu, rochie accesorizată cu o curea neagră în talie și o pereche de pantofi stiletto.

Cum o vor striga colegii și profesorii pe Prințesa Charlotte?

Înălțimea Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge este un titlu greu de digerat pentru profesorii și colegii micuței.

La școală, Charlotte va fi cunoscută drept Charlotte Cambridge, la fel ca fratele ei, George Cambridge.

Ce părere are Prințul George despre școala privată?

La ceva timp de la începerea școlii, o sursă a mărturisit pentru People că viitorul monarh este „foarte încântat” de școala unde este cunoscut drept George Cambridge și nu Prințul George.

În afara subiectelor de bază cum sunt matematica, engleza, științele și istoria, studenții școlii private învață franceza, au ore de IT, teatru și balet.

Prințul William a declarat recent că Prințul George „iubește” orele de balet pe care le-a început încă din primul an de școală.

Despre relația dintre Charlotte și George, o sursă declara pentru People: „Sunt apropiați ca vârstă și petrec foarte mult timp împreună”.

Charlotte, alintată de familie „Lottie”, este „foarte simpatică și sigură pe sine – este și foarte vorbăreață”.

Foto: Instagram

Citește și:

Kate Middleton, amuzată copios de fiica ei! Prințesa Charlotte a scos limba mulțimii care venise să salute Familia Regală

Ce ar face prințul William dacă cei doi băieți ai săi și prințesa Charlotte ar avea altă orientare sexuală?

Cum au reacționat Prințul George și Prințesa Charlotte când au aflat de nașterea vărului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Reacția lor a fost adorabilă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete