Cum au reacționat Prințul George și Prințesa Charlotte când au aflat de nașterea vărului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Reacția lor a fost adorabilă

Regatul Unit a așteptat cu sufletul la gură nașterea primului moștenitor al Ducilor de Sussex. Micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a venit pe lume în dimineața zilei de 6 mai 2019 și a fost întâmpinat cu bucurie nu doar de părinții lui, dar și de ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice și de întreg poporul britanic.

Archie a fost prezentat străbunicilor, Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh, unchiului William și mătușii Kate, dar cei care nu au reușit să-l vadă decât în poze au fost verii lui, Prințul George și Prințesa Charlotte. Cei doi copii mai mari ai Ducilor de Cambridge abia așteaptă să-și cunoască vărul.

Cum au reacționat Prințul George și Prințesa Charlotte când au aflat de nașterea vărului lor, Archie

O sursă apropiată Familiei Regale a declarat că micuțul George “abia așteaptă să-și vadă vărul”. Dar cea mai entuziasmată și mai nerăbdătoare să-l cunoască pe noul membru al familiei este Charlotte, care adoră bebelușii și o întreabă continuu pe mama ei dacă va putea să-l țină și ea în brațe pe micuțul Archie.

George și Charlotte sunt două firi diferite, iar temperamentul lor este cel mai bine evidențiat în fața camerelor. În public, Prințul George este modest și detașat, în timp ce Charlotte este îndrăzneață, energică și implicată. Aceste diferențe au putut fi ușor observate atunci când cei doi micuți au făcut cunoștință cu fratele lor mai mic, Prințul Louis.

Cu toți ne amintim, fără îndoială, de celebra poză în care Charlotte își ține în brațe frățiorul născut de doar câteva zile și-l sărută tandru pe frunte. Și de data aceasta, toți ochii sunt ațintiți asupra întâlnirii dintre cei doi prinți și vărul lor. Fără îndoială, reacțiile lor vor face deliciul publicului.

Citeste si

Fotografia care a emoționat internetul. Cum au fost surprinși Charlotte și Louis de Kate Middleton?

Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri la botezul Prințului Louis. Ce le-a spus prințesa dovedește multă personalitate!

Prințul George și prințesa Charlotte l-au pus în dificultate pe bunicul lor, Prințul Charles

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete