Ce ar face prințul William dacă cei doi băieți ai săi și prințesa Charlotte ar avea altă orientare sexuală?

Discuțiile legate de orientarea sexuală a anumitor persoane stârnesc în continuare controverse, iar cei care își asumă statutul de gay sau lesbiană sunt, de cele mai multe ori, judecați de cei din jur. Ce ar face prințul William dacă cei doi băieți ai săi și prințesa Charlotte ar avea altă orientare sexuală? 

Ducele de Cambridge a fost prezent la un eveniment de caritate pentru persoanele LGBT, ocazie cu care a făcut mai multe declarații referitoare la acest subiect. Cei prezenți au fost curioși să afle cum se vede acest lucru prin ochii unui părinte care își dorește un viitor cât mai bun pentru copiii săi.

Ce ar face prințul William dacă cei doi băieți ai săi și prințesa Charlotte ar avea altă orientare sexuală?

Deși mulți ar fi putut considera că întrebarea este una incomodă pentru un reprezentat al familiei regale britanice, prințul William a vorbit deschis despre orientarea sexuală a copiilor săi. Ducele de Cambridge a mărturisit că și-ar sprijini copiii indiferent de situație și că acest detaliu nu l-ar deranja, dar cu toate acestea, prințul William a dezvăluit că are și o serie de temeri legate de acest lucru.

Având în vedere că acest subiect este în continuare unul delicat și că persoanele care au o altă orientare sexuală sunt de multe ori respinse de societate, ducele de Cambridge se gândește că în cazul în care copiii lui ar fi în această situație, de multe ori ar fi nevoiți să facă față presiunilor venite din exterior, ținând cont de faptul că au un anumit statut și că sunt cunoscuți în întreaga lume.

“Evident, acest lucru ar fi ok pentru mine. Singurul lucru care m-ar îngrijora ar fi cum acest lucru ar fi văzut și interpretat. Așa că eu și Catherine am discutat mult pe această temă ca să fim siguri că suntem pregătiți. Mă îngrijorează nu că ei ar fi gay, ci felul în care ceilalți vor reacționa, cum îi vor percepe și ce presiune va fi asupra lor. Mă îngrijorează câte bariere le-ar fi puse, cât de tare ar fi persecutați și ura pe care vor fi nevoiți să o suporte. Dar d-asta suntem aici și încercăm să corectăm asta.”, a spus prințul William, potrivit thesun.co.uk.

Albert Kennedy, cel care a organizat această discuție, este de părere că opinia prințului William este foarte importantă și că felul în care acesta vede lucrurile ar putea fi de mare ajutor pentru a schimba mentalitatea oamenilor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ioana Ginghină își deschide sufletul: Divorțul mi-a schimbat copilul!' Ce s-a întâmplat în ultimul an?

Jim Carrey refuză să facă selfie-uri cu fanii săi. Care este motivul?

Regina Letizia a Spaniei a oferit o usturătoare lecție de stil Ducesei de Cambridge și nu doar ei…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete