Primele imagini de la înmormântarea Ionelei Prodan! Sute de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu. Scene emoționante

În aceste momente a început slujba de înmormântare a cântăreței Ionela Prodan. La Cimitirul Bellu din Capitală, unde va fi înmormântată artista, s-au adunat sute de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Anamaria Prodan trece prin momente cumplite. Stând la căpătâiul mamei sale, a cedat și a izbucnit din nou în plâns. Momentul în care Mărioara Man Gheorghe a interpretat un cântec trist la căpătâiul Ionelei Prodan a fost tulburător pentru ea, conform libertatea.ro.

Primele imagini de la înmormântarea Ionelei Prodan

Slujba de înmormântare a început cu puțin timp înainte de ora 12.00. Mărioara Man Gheorghe a interpretat un cântec trist. Imediat după slujbă, Ionela Prodan va fi condusă spre locul de veci din cimitirul Bellu.

În Cimitirul Bellu s-au strâns sute de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreței de muzică populară. La înmormântare a venit și mama lui Laurențiu Reghecampf.

Urmărește mai multe imagini de la înmormântare, urmărește materialul video de mai jos!

LiVE – A început slujba de înmormântare a Ionelei Prodan —> https://goo.gl/rRe4MsSute de oameni au venit la Capela Cimitirului Bellu, din București, pentru a o conduce pe ultimul drum

Publicată de Libertatea.ro pe 19 Aprilie 2018

Pentru înmormântarea mamei sale, Anamaria Prodan a scos din buzunar aproximativ 50.000 de euro. Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie, după o luptă grea cu o pancreatită acută. Anamaria Prodan a fost cea care a făcut anunțul trist, chiar pe pagina sa de socializare.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!! TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS ÎN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!', a scris Anamaria Prodan.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Anamaria a pregătit o înmormântare de lux pentru Ionela Prodan! Fiica ei a scos din buzunar o sumă colosală pentru funeraliile mamei sale

Care a fost ultima dorinţă a Ionelei Prodan? Iată ce i-a spus unui politiacian înainte de a intra în comă: „Mă prăpădesc, dar vreau să primesc…'

Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan. Cântăreața a purtat o mare durere în suflet

Ionela Prodan a murit. Interpreta de muzică populară suferea de cancer pancreatic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri