Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme pentru a interpreta un rol. Ce s-a întâmplat cu actrița?

Charlize Theron depresieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cei mai buni actori știu că pentru a intra în pielea unui personaj este nevoie să se detașeze de tot ce are legătură cu viața lor personală și să își asume rolul în totalitate. Pentru a face acest lucru, în anumite situații, actorii trebuie să treacă prin schimbări fizice radicale.

Nu puține sunt situațiile în care pentru a da viață unui personaj, actorii sunt nevoiți să slăbească foarte mult, să se îngrașe, să își tundă părul sau să renunțe total la look-ul lor. Chiar dacă sunt spectaculoase, aceste transformări pot lăsa urme adânci. Charlize Theron a trecut printr-o astfel de experiență, iar după ce s-a îngrășat 22 de kilograme pentru a interpreta un rol, actrița a suferit din cauza depresiei.

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

În filmul ‘Tully”, care urmează să fie lansat în perioada imediat următoare, Charlize Theron a primit rolul unei mame supraponderale. Pentru că silueta ei subțire o împiedica să intre în pielea personajului, actrița a fost nevoită să își schimbe stilul de viață și să se îngrașe 22 de kilograme. A început să mănânce fast food și să consume băuturi carbogazoase la ore târzii din noapte și astfel corpul ei s-a transformat complet.

“Am vrut să simt ce a simțit această femeie și cred că a fost o modalitate pentru mine să mă apropii de ea și să intru în acea mentalitate”, a spus Charlize Theron, potrivit dailymail.co.uk.

Chiar dacă la început a părut mai mult o joacă, stilul de viață nesănătos a afectat-o pe actriță, aceasta făcând eforturi mari pentru a pierde ulterior kilogramele acumulate. Pentru a slăbi, Charlize Theron a avut nevoie de un an și jumătate, perioadă în care s-a confruntat cu depresia.

“Primele trei săptămâni sunt întotdeauna distractive pentru că ești ca un copil într-un magazin de bomboane. Și după trei săptămâni, nu mai este distractiv. M-am confruntat cu depresia. Da, pentru prima dată în viața mea am mâncat atât de multe alimente procesate și am băut sucuri cu foarte mult zahăr. Nu am fost o companie prea plăcută în timpul filmărilor”, a spus Charlize Theron.

Schimbarea a fost atât de evidentă, încât copiii actriței o întrebau în mod frecvent dacă este însărcinată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Charlize Theron.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Astăzi este ziua de naștere a Mioarei Roman! Fiica ei, Oana, i-a transmis un mesaj emoționant: „Ştiu că nu ți-e usor, dar nu te plângi niciodată!'

Mădălin Voicu, despre trauma suferită după moartea băiatului său: „Eu am avut o suferință pe care nu o pot descrie'

Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete