Primele imagini cu Raluca Zenga după despărțirea de antrenorul Walter Zenga

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

La începutul lunii octombrie, antrenorul de fotbal Walter Zenga confirma separarea de soția lui Raluca. O bună perioadă de timp, Raluca și Walter au avut un mariaj la distanță.

În timp ce Raluca locuia în Dubai alături de copiii lor, Samira (11 ani) și Walter Junior (8 ani), antrenorul de fotbal lucra în Italia.

Primele imagini cu Raluca Zenga după despărțirea de antrenorul Walter Zenga

În urma speculațiilor, Walter a confirmat informația printr-un mesaj publicat în mediul online. Ulterior, sportivul a șters respectivul mesaj.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră.

Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris antrenorul, pe contul personal de Instagram.

Recent, Raluca a publicat primele imagini în mediul online de la anunțul despărțirii. Până la acest moment, Raluca nu a declarat nimic referitor la divorț.

În primul videoclip, Raluca este surprinsă la sală, în cel de-al doilea cumpără decorațiuni de Halloween, iar în ultimul apare la o petrecere, într-o rochie verde din satin.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus! 

Foto: Instagram

Citește și:

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie înainte ca actrița să-i devină amantă soțului ei, Brad Pitt?

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

Prințul Harry are o singură cerință pentru bona fiului său! Care este aceea și de ce înseamnă atât de mult pentru el?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete