”Ce vrea Meghan, aia primește”, a tunat Prințul Harry. Regina l-a pus la punct imediat

Meghan Markle, Prințul Harry, Kate Middleton, prințul William și Regina apar în noua carte a lui Robert Lacey „Battle of Brothers'. Acesta vorbește despre necazurile și supărările din spatele zidurilor palatului.

Ultimii doi ani au schimbat familia regală pentru totdeauna. Nimeni nu ar fi putut prevesti supărarea și furia atunci când Prințul Harry și Meghan Markle s-au sărutat pentru prima dată în calitate de soț și soție în ziua nunții lor.

În câteva luni, ducii de Sussex au renunțat la viața regală, lăsându-i pe cei dragi supărați și mânioși. Relația tensionată dintre Harry și William care exista de ceva vreme s-a înrăutățit.

„Battle of Brothers' a lui Robert Lacey este a doua mare carte regală lansată anul acesta și oferă povestea „Megxit'. Cartea lui Lacey se concentrează în principal pe frații din Țara Galilor, William și Harry, însă oferă informații și despre restul familiei, inclusiv despre Regina, despre Ducesa de Cambridge și despre Meghan Markle.

Ce a răspuns Regina Angliei la comentariul lui Harry despre „ce vrea Meghan, aia primește'

Au fost nenumărate știri despre ziua în care Meghan s-a întâlnit cu Regina pentru a-și alege diadema din ziua nunții, iar Lacey oferă o altă versiune. Toată lumea știe că lui Meghan nu i s-a permis să își aleagă singură îmbrăcămintea, iar „Battle of Brothers' explică de ce.

Harry a spus atunci că „ce vrea Meghan, Meghan primește', însă bunica lui nu a fost impresionată. Lacey susține că Regina a răspuns: “Meghan nu poate avea tot ce vrea. Ea primește tiara pe care eu i-o dau.”

O altă poveste despre care scrie Lacey este momentul în care Meghan a fost rugată să apară pe coperta revistei Vogue, la fel cum au făcut ducesa de Cambridge și prințesa Diana. Meghan a fost încântată, dar a avut o altă idee.

Pe coperta ediției „Forces for Change' au fost femeile pe care ducesa le admiră, astfel coperta a inclus 15 femei care au luptat pentru remodelarea percepției publice în scopul binelui global. Meghan a petrecut luni de zile lucrând cu echipa pentru a crea această ediție. Lacey susține că membrii familiei nu au fost mulțumiți de conținut, iar William și Harry au avut o „confruntare' atunci când au încercat să o discute.

El susține că nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat și că a fost „o altă explozie clasică a lui Harry, urmată de o altă ruptură, chiar mai profundă'. Lacey sugerează, de asemenea, că după cuvintele lor ferme, Harry și Meghan au decis să nu se alăture ducilor de Cambridge și familiei pentru vacanța lor anuală de vară la Balmoral.

William a refuzat să ia masa cu Harry înainte de Summit-ul Sandringham

După ce Meghan și Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei regale, ei au încheiat mai multe acorduri comerciale pentru a fi siguri că își vor putea păstra stilul de viață dorit. Regina și-a chemat nepotul, împreună cu Charles și William, la Sandringham pentru a discuta.

Cu toate acestea, Lacey susține că William era încă furios din cauza acțiunilor fratelui său și a refuzat invitația de a lua masa în familie înainte de a începe să vorbească despre afaceri.

O altă întâmplare care a stârnit revolta familiei regale a fost când Meghan și Harry s-au rupt de tradiția regală și au păstrat secrete detaliile despre nașterea fiului lor Archie.

William nu a aprobat decizia de a ține ascuns locul în care s-a născut și pe cine i-au ales să fie nașii noului prinț. El și Kate au reușit să viziteze bebelușul după opt zile. Hotărârea lui Meghan și Harry de a nu dezvălui nașii lui Archie a provocat într-adevăr supărarea familiei regale.

Toți membrii familiei regale au nași, așa cum este tradițional în religia creștină, și aceștia sunt denumiți „sponsori'. Lacey scrie „Sponsorul secret sună dubios. Sponsorul este o parte importantă a monarhiei și poporul ar trebui să știe cine oferă îndrumări morale viitorului lor rege sau regină'.

Planul secret al reginei pentru Meghan și Harry

Lacey susține că Majestatea Sa a sugerat ca ducii de Sussex să locuiască un an sau doi la Johannesburg.

Monarhul știa cât de disperat era cuplul pentru o existență „obișnuită' și simțea că ceva asemănător cu anii petrecuți în Malta în tinerețe le putea face bine. Gustase viața „normală' în timpul „Momentelor de Malta' dintre 1949 și 1951, alături de prințul Philip, care servea ca ofițer naval pe insula mediteraneană.

Se spune că Harry și Meghan ar fi fost interesați de mutarea în Africa sau în altă parte din Commonwealth. Cu toate acestea, Meghan și Harry au renunțat înainte ca planul să devină realitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro