Prințul Harry are o singură cerință pentru bona fiului său! Care este aceea și de ce înseamnă atât de mult pentru el?

Vezi pozele

În luna octombrie a anului acesta, Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) anunțau că, în perioada sărbătorilor de iarnă, s-au decis să ia o binemeritată pauză de la orice fel de angajament regal.

Perechea a luat această pauză pentru a petrece mai mult timp „în familie” alături de fiul lor Archie Harrison, în vârstă de aproape 8 luni.

În timpul căutărilor unei bone pentru micuțul Archie, ducele de Sussex a avut o singură cerință de la viitorii candidați. Care a fost aceea?

Harry și Meghan au ales să-și crească fiul într-o manieră cât mai „normală” cu putință. Această alegere înseamnă, deci, cât mai puțin timp în fața camerelor de filmat și fotografiat pentru micuțul lor.

În timpul concediului lor, dacă îl putem numi astfel, ducii de Sussex vor beneficia de ajutorul unei bone, o bonă de la care prințul are o cerință specială.

Ca majoritatea membrilor familiei regale, Meghan și Harry lucrează, de multe ori fiind obligați să călătorească departe de casă pentru perioade destul de lungi de timp.

Majoritatea acestor membri ai familiei angajează bone, optând pentru o absolventă în uniformă a Colegiului Norland.

Bonele de elită sunt în prezent alegerea ducilor de Cambridge și lucrează într-o uniformă alcătuită dintr-o rochie și o pălărie bej.

Prințul Harry are o singură cerință pentru bona fiului său! Care este aceea și de ce înseamnă atât de mult pentru el?

Potrivit unui comentator regal, prințul Harry a refuzat să angajeze un astfel de ajutor, în uniformă.

Vorbind cu Yahoos Royal Box în septembrie, comentatorul Omid Scobie a dezvăluit că Harry a refuzat o bonă pregătită de Norland pentru că nu-și dorește să trăiască la fel ca Mary Poppins.

„Nu vreau o femeie în uniformă în jurul copilului meu. Nu trăim în filmul Mary Poppins. Vom avea o familie normală.”

Inițial, cuplul regal a întâmpinat dificultăți în angajarea unei bone pentru fiul lor Archie. În luna iunie a anului acesta, The Sun anunța că actuala bonă a micuțului este, de fapt, a treia.

În cele din urmă au angajat o bonă pe care o consideră „un dar din ceruri”. Nu poartă uniformă și chiar a însoțit cuplul regal în turneul din Africa de Sud de la începutul lunii octombrie a anului acesta.

Aceeași sursă mărturisește că bona îl „adoră” pe Archie și că „s-a integrat foarte bine în familia lor”.

Foto:

Sursă: Express

Citește și:

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Filmele în care Meghan Markle a jucat înainte de a deveni membră a Familiei Regale Britanice

Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete