Primele imagini cu gemenii soților Clooney. Este prima oara când cei doi permit ca fețele micuților să fie fotografiate

Soții Clooney și-au făcut de multe ori apariția în public alături de gemenii lor, dar de fiecare dată au avut grijă ca aparatul de fotografiat să nu surprindă chipul celor doi copii. Dacă până acum i-au ținut departe de ochii publicului, cei doi soți au decis să permită ca fețele micuților să fie fotografiate.

Fanii cuplului Amal și George Clooney au avut de așteptat o lungă perioadă de timp până să îi cunoască pe gemenii celor doi, Ella şi Alexander. Celebrul cuplu nu a dorit să îi expună public pe cei doi copii, motiv pentru care soții Clooney au  amânat de fiecare dată ca aceștia să fie fotografiați. De fiecare dată când au fost surprinși de paparazzi alături de gemeni, atât Amal, cât și George Clooney au încercat să mascheze chipul micuților.

Primele imagini cu gemenii soților Clooney

Pentru cei care se întrebau cu cine seamănă gemenii, așteptarea a luat sfârșit. Amal Clooney a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un hotel din New York, ținându-i în brațe pe Ella şi Alexander. Imediat ce imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, majoritatea persoanelor au remarcat asemănarea celor doi cu tatăl lor, George Clooney.

Purtând ținute aproape identice și ținând în brațe câte un ursuleț de pluș, Ella şi Alexander au fost în centrul atenției, toate privirile fiind ațintite asupra lor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu George Clooney și Amal Clooney.

Foto: hepta.ro, instagram

Citește și:

Cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton? Ea ar fi putut să îi devină soție!

Gabriela Cristea sare în apărarea mamelor care își abandonează copiii

Este Meghan Markle o ducesă greu de suportat? O altă angajată a familiei regale britanice a decis să demisioneze!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete