Cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton? Ea ar fi putut să îi devină soție!

Kate Middleton și prințul William formează unul dintre cele mai iubite cupluri, cei doi având o relație încă din adolescență. Cu toate că au o familie frumoasă, în trecut, relația lor a stat sub semnul întrebării, mai ales după ce în perioada liceului s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

Prințul William nu a avut ochi întotdeauna doar pentru Kate Middleton, iar în perioada în care cei doi au fost despărțiți, o altă femeie i-a furat inima ducelui de Cambridge. Acesta a fost îndrăgostit nebunește de Isabella Calthorpe, o tânără care provenea dintr-o familie înstărită și care i-ar fi putut deveni cu ușurință soție.

Cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton?

După ce s-a despărțit de Kate Middleton, prințul William și-a îndreptat atenția către o tânără blondă, frumoasă și care a reușit să îl cucerească. Isabella Calthorpe, actriță și model, l-a făcut pe prințul William să uite pentru o perioadă de Kate Middleton, iar legătura dintre ei a fost atât de puternică, încât Isabella Calthorpe a fost cerută în căsătorie de către ducele de Cambridge. În timp ce orice domnișoară și-ar fi dorit să devină ducesă, Isabella Calthorpe l-a refuzat pe prințul William, conștientă de faptul că va fi nevoită să renunțe la cariera ei în momentul în care va intra în familia regală britanică.

“În acea vară, William a spus că are nevoie de o pauză și a mers într-o vacanță în Grecia alături de prietenii săi. Isabella a stat mult în preajma prințului William în acea vară. Lucrurile au mers atât de departe, încât William a renunțat la Kate pentru că a crezut că are o șansă cu Isabella, iar Kate a știut acest lucru. Cu toate acestea, Kate a știut să își joace cartea și a așteptat ca William să se întoarcă la ea, lucru pe care l-a și făcut în cele din urmă. Dar, înainte de asta, el a făcut tot ce a putut pentru a o cuceri pe Isabella.”, a povestit o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit dailymail.co.uk.

Deși era conștientă de obsesia prințului William pentru Isabella Calthorpe, ducesa de Cambridge a acceptat să îi ofere o a doua șansă, cu condiția să nu mai păstreze legătura cu Isabella. Ulterior, în anul 2011, prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit, iar nunta lor a fost urmărită în întreaga lume.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Gabriela Cristea sare în apărarea mamelor care își abandonează copiii

Este Meghan Markle o ducesă greu de suportat? O altă angajată a familiei regale britanice a decis să demisioneze!

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Uite cum a dat vestea cea mare: După 5 ore de travaliu…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete