Gabriela Cristea sare în apărarea mamelor care își abandonează copiii

În 2017, potrivit unei statistici transmisă de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA), aproximativ 10.000 de copii au fost abandanaţi de părinţi, principala cauză a acestui fenomen fiind sărăcia.

Vineri, Gabriela Cristea a avut un invitat, în cadrul emisiunii pe care o moderează, „Te iubesc', care a fost părăsit de mamă la naștere.

Vedeta a ținut neapărat să-i transmită tânărului un mesaj transparent și foarte clar:

„Eu nu judec pe nimeni. Nu-mi permit să afirm lucruri despre nicio persoană. Nu vreau să te rănesc într-un fel , dar uneori viaţa ne rezervă nişte surprize despre care noi nici măcar nu bănuim. Femeia asta, mama ta, te-a adus pe lume. Chiar dacă te-a lăsat în maternitate, poate ea a considerat că o să-ţi fie mai bine în altă parte decât împreună cu ea.
Eu cred că faptul că astăzi eşti aici şi vorbim, i se datorează într-o mare măsură şi ei. Viaţa ta a luat o turnură aparte de când te-ai născut, dar fii fericit că trăieşti, că eşti un bărbat cu coloană vertebrală. Nu trebuie să-i judecăm pe oameni pentru faptele pe care le fac într-un anumit moment pentru că nu am trăit ce au trăit ei atunci', a spus Gabriela Cristea.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete