Este Meghan Markle o ducesă greu de suportat? O altă angajată a familiei regale britanice a decis să demisioneze!

Zvonurile potrivit cărora Meghan Markle este o ducesă greu de suportat sunt alimentate de demisiile în lanț ale angajaților familiei regale britanice. Nu doar asistenta personală a lui Meghan Markle a decis să demisioneze, ci și consiliera personală a ducesei va face acest lucru anul viitor. 

Este Meghan Markle o ducesă greu de suportat? O altă angajată a familiei regale britanice a decis să demisioneze!

Samantha Cohen este consiliera personală a lui Meghan Markle, dar și unul dintre oamenii de încredere ai reginei Elisabeta a II-a, având în vedere că a lucrat pentru aceasta timp de 17 ani. În luna aprilie, Samantha Cohen a început să lucreze pentru prințul Harry și Meghan Markle, dar pentru că lucrurile nu au evoluat în direcția pe care aceasta o aștepta, consiliera personală a lui Meghan Markle a decis să demisioneze în primăvara anului viitor, imediat după ce ducesa de Sussex va aduce pe lume primul ei copil.

Samantha Cohen a fost poreclită de-a lungul timpului “Pantera”, aceasta fiind responsabilă, determinată și hotărâtă. Informația potrivit căreia Samantha Cohen urmează să părăsească familia regală britanică a venit din partea “The Times”. Se pare că rolul ei a fost acela de a o ajuta pe Meghan Markle să se obișnuiască cu regulile impuse de familia regală britanică, potrivit thesun.co.uk

Pentru că demisia Samanthei Cohen vine la scurt timp după ce asistenta personală a lui Meghan Markle a decis să renunțe la jobul ei în cadrul familiei regale britanice, zvonurile potrivit cărora ducesa de Sussex este greu de suportat au fost din nou alimentate, apărând informații referitoare la cererile ei exagerate și la atitudinea superioară pe care o adoptă atunci când se adresează angajaților.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Uite cum a dat vestea cea mare: După 5 ore de travaliu…'

Vești impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Mădălina Manole: Oricum, am atâta nevoie de prietenie!' – Jurnalul fetei cu părul de foc' a fost scos la iveală după 26 de ani

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete