Primele imagini cu Elena Băsescu alături de iubitul ei! Cei doi de-abia așteaptă să devină părinți

Elena Băsescu are o relație frumoasă cu un tânăr de 25 de ani, pe nume Cătălin Tomata. Se înțeleg de minune, iar acum așteaptă un copil împreună. Cei doi au fost prezenți la o lansare de modă a Paulei Milea, ce a avut loc joi seara, 28 martie.

Primele imagini cu Elena Băsescu alături de iubitul ei

Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul deținut chiar de iubitul vedetei, potrivit libertatea.ro. Elena și Cătălin trăiesc o perioadă frumoasă din viața lor și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Toată seara, Cătălin Tomata nu a scăpat-o o clipă din ochi pe Elena Băsescu, care radiază de fericire, după cum se vede și în imagini.

Cei doi și-au oficializat relația, în luna decembrie a anului trecut. Recent, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Cine este iubitul Elenei Băsescu?

Cătălin Tomata este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de „jucător' în lumea mondenă. De-a lungul timpulu, a fost mereu prezent la petrecerile din lumea bună. Tânărul a mai avut o relație cu actuala logodnică a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Cătălin Tomataa absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Interesant de precizat este și faptul că Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, este lector universitar la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul aceleiași instituții, la departamentul „Economie și Politici Economice'.

Foto: Vlad Chirea (libertatea.ro), Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Iată primele declarații ale fiicei fostului președinte Traian Băsescu despre sarcină

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu? El este tatăl celui de-al treilea copil al ei

A murit Cristi Toporan, fostul iubit al Elenei Basescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati